ØIF Arendal til finale

Elverums motstander i sluttspillfinalen blir ØIF Arendal, som vant tredje semifinale 28-26 mot Drammen.

Det ble jevnt og spennende i sluttminuttene da arendalittene sikret seg noen måls forsprang som gjorde at Drammen måtte jage utlikning for å få ekstraomganger. Det klarte de ikke, og til slutt kunne sørlendingene sette inn nok en scoring og slippe jubelen løs.

I den første omgangen var det jevnt og lagene byttet litt på ledelsen, men det var gjestene som kunne gå i garderoben med ledelse 14-12.

Drammen og ØIF Arendal hadde tapt hver sin hjemmekamp i de to første semifinalene. Dermed måtte det en tredje og avgjørende finale til.

I de avgjørende 30 minuttene var det likt 18-18 20 minutter før slutt. Det holdt seg til 24-24 få minutter før sluttsignalet. Da sikret ØIF Arendal seg det lille forspranget som de holdt kampen ut.

Elverum ble klar for finale etter en vanvittig snuoperasjon mot Haslum lørdag.

Finaler spilles 13., 18. og evt. 22. mai.