Vanvittig snuoperasjon

Elverum sto for en vanvittig snuoperasjon da de til slutt vant 31-26 over Haslum i sluttspillsemifinalen.

Elverum lå under med åtte mål rett før pause, men sikret finale etter å ha snudd det med fantastisk spill de siste 30 minuttene.

Det virket som at Haslum brukte farta fra de lå under med seks i hjemmemøtet, der de vant med ett mål og sikret en tredje kamp. Like før pause ledet gjestene 18-10 i Terningen Arena.

To viktige scoringer før sidebytte startet opphentingen for Elverums del. 15 redninger fra Morten Negaard etter pause gjorde at Elverum kunne fortsette opphentingen og snu kampen.

Ti minutter ut i omgangen var Elverum kun tre mål bak. Desto lenger omgangen varte ble det klart at Elverum kom vanvittig tilbake. Da det gjensto 11 minutter var lagene likt og Elverum var foran 23-22. Til slutt ble det altså seier 31-26.

Som i kvartfinalene gikk også semifinalene i herrenes sluttspill til tredje kamp. Det gjenstår å se hvem som blir Elverums motstander i finalen og hvor jevn den blir.

Drammen–Arendal spiller sin tredje semifinalekamp søndag kl. 20.30.

Finaler spilles 13., 18. og evt. 22. mai.