Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180416-Gabrielsen,-Kenneth-Vipers-640x360px.jpg

Vil du bli Trener 3?

Allerede til høsten starter vi opp med et nytt kull. Vil du være med? Påmeldingen er åpnet!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På topphåndballseminaret i juni vil Norges Håndballforbund autorisere over 50 nye personer som trener 3, og nå har NHF gleden av å invitere til et nytt kull med denne utdanningen.

Utdanningen har planlagt oppstart i oktober 2018, og vil pågå gjennom seks samlinger, praksisarbeid og hjemmeoppgaver i 90 + 90 timer frem til nye trener 3-kandidater blir autorisert i 2020.

Hvilke datoer og helger som er satt av, finner du i generalterminplan (GTP)

Målgruppen er trenere som ønsker å utvikle utøvere med fokus på prestasjonsutvikling mot et høyt nasjonalt nivå og internasjonal deltakelse.

I kursplan for trener 3 heter det;

Målet med trener 3 er å gjøre treneren i stand til å: Analysere, reflektere og benytte praksis og teori som er relevant for optimal prestasjonsutvikling for morgendagens topphåndballspillere.

For å kunne delta på trener 3 må man være autorisert trener 2, og man må være aktiv trener under utdanningen. Mer om trener 3-utdanningen på utdanningssidene.

Priser
Utdanningen vil koste 36 000 kroner som faktureres med 6 000 kroner før oppstart i 2018, 18 000 kroner i januar 2019 og til sist 12 000 kroner i januar 2020. Innbetalingen dekker alle samlinger med overnatting hotell, fullpensjon, to Topphåndballseminarer og foredragsholdere.

Påmelding
Påmelding gjøres ved å sende en e-post til utdanningsansvarlig jan-ivar.lorentzen@handball.no

Den må inneholde navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og navn på klubb man er trener for i dag. Man må også være trygg på at regionen har autorisert seg som fullverdig trener 2.

Norges Håndballforbund må fortløpende vurdere antall deltagere utfra hvor mange påmeldinger som kommer inn.

Frist for påmelding er 1. juni 2018.