Hadde Spania i kne

LM00 hadde Spania i kne, men dårlige vurderinger og tekniske feil på slutten ødela mulighetene for seier.

Det var Norge som åpnet kampen best. U-gutta gikk tidlig opp i en 4-1-ledelse i ScandIberico-turneringen i Boligpartner Arena lørdag kveld.

Etter at landslaget gjorde kort prosess med Portugal i går, ble det tyngre i dag. Den tidlige ledelsen ble spist opp i løpet av kampens første 20. Og da rykket Spania litt ifra og gikk inn til pause med 12-10 i bagasjen.

Den ledelsen beholdt spanjolene i 15 minutter av andreomgang, før Tollef Oskar Lindqvist utlignet til 17-17.

Spanias trener tok umiddelbart timeout, men fikk ikke skikk på guttene sine. Norge økte ledelsen til 20-17, før Spanias 00-gutter hentet inn Norges forsprang på 21-21.

Og da gikk lufta ut av Norge-spillerne.

Flere tekniske feil og bomskudd gjorde at det utgrupperte forsvaret til Spania ga full uttelling.

Norge scoret ikke på de siste 6:30 minuttene, mens Spania satte inn to mål.

Dermed ebbet kampen ut i et litt bittert 21-23-tap for U-gutta.