Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tid for kontroll

Det gjøres fortløpende lisenskontroll for de øverste divisjonene, og snart vil alle kamper bli sjekket.

Alle regioner vil gjennomføre lisenskontroll på alle kamper fra medio oktober. I eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon blir det utført lisenskontroll fortløpende hver uke.

Dersom det avdekkes at en spiller deltar uten lisens, blir det gebyr til klubben og funksjonsforbud til den spilleren det gjelder. Dette kan altså unngås ved å sørge for at alle spillere har betalt lisens.

Forøvrig inneholder lisensen også forsikring for spilleren. Spillere som ikke har betalt lisens, er således heller ikke forsikret om det skulle oppstå en skade. For best mulig forsikringsdekning, anbefales å velge Lise+.

Les mer om lisens