Byåsen_logo - gammel skal ikke brukes

EuropaCup seier

Byåsen fortsetter å imponere i E-cup. Hjemme i Trønderhallen ble Érd beseiret lørdag kveld.

Gruppe C i E-cup var helt åpen før lørdagens møte; alle lag stod med to poeng. Mens Byåsen overraskende vant mot Rostov Don  forrige helg, men tapte mot tyske SG BBM Bietigheim tidligere i år, gjorde ungarske Érd akkurat det motsatte.

Det var med andre ord duket for toppkamp lørdag - og det startet svært jevnt. Bortelaget spilte best fremover i den første omgangen, og til pause var Byåsen under med to mål på stillingen 15-17.

I den andre omgangen tok Byåsen raskt igjen bortelagets ledelse, og lenge lå de to lagene helt likt. Mot slutten av omgangen ble ungarerne helt utspilt, blant annet gjennom mange flotte innspill til strek.

Til et stående publikum i Trønderhallen i Levanger vant hjemmelaget solid 35-28 - etter en glitrende andreomgang. Nok en Byåsen-sensasjon!

Lagene møtes til returoppgjør allerede neste helg, 29. januar klokken 15:30.