Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trener 2.jpg

Trener 2 - sesong 2023

NHF Region Innlandet restarter Trener 2 utdanning og vi gleder oss til et spennende utdanningsløp for sesongen 2023.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Velkommen til å delta på utdanning.

Før sesongen 2022-23 har utdanningen blitt revidert. Dette har ført til at det er gjort noen endringer i utdanningen. For å se endringer og konvertering av moduler, kan du lese mer her.

Under Trener 2 utdanningen vil dere møte eksterne og interne kursholdere, men deres kontaktperson vil være Atle Haugen. Han er fagansvarlig for utdanningen og Atle har lang fartstid som instruktør i norsk håndball.

Oppstart for Trener 2 vil være 22. februar med påfølgende praksisdag 25. februar i Campus Arena Gjøvik. Oppkoblingslenke vil bli sendt ut samme dag som oppstart.

Trener 2 utdanning - 2023

 

Trener 2 nivået består av 20 moduler, hvor vi har lagt opp til en blanding av kvelds-/dagmoduler, e-læring, arbeidskrav og samlingshelger. Vi har valgt å fortsette med samlingshelger med en modul fredag ettermiddag/kveld og to moduler lørdag. Etter pandemien har vi gjort gode erfaringer med digital undervisning, derfor kommer vi til å fortsette med å gjennomføre noen teorideler av utdanningen via Teams og fysisk oppmøte påfølgene lørdag. 

Påmelding til Trener 2 - 2023.
Påmelding må være avklart med klubb. Påmelding er bindende, alle moduler faktureres klubb. Klubbene faktureres i desember 2023
Eller bruk QR-kode for påmelding:

QRCode for Påmelding Trener 2 - Sesong 2022-23.png

 

 

 


Det er ønskelig at en deltar på hele utdanningsløpet for å få best mulig utbytte av utdanningen. Dersom en mangler moduler, kan en ta enkeltmoduler/ shopping av moduler. - Her garanterer vi ikke plass på alle moduler. De som melder seg på hele forløpet prioriteres først. Shopping av moduler inkluderer ikke overnatting og mat. 

Forkunnskaper 
Autorisert Trener 1 for å kunne gå opp til eksamen på Trener 2, men en kan ta moduler på Trener 2 selv om man ikke har tatt ferdig Trener 1.

Kursinnhold
Hovedfokus på Trener 2 er taktisk og teknisk trening av ferdigheter. Det forventes at deltagere tar del i moduler på gulvet etter avtale med instruktør i forkant av gjennomføring. Trener 2 retter også fokuset mot en helhetlig forståelse av treningsprosessen, samt hvordan ivareta utøverens behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.

Priser
Hele utdanningsløpet, kr 16.000.- inkl. overnatting og mat.
Enkeltmoduler/ Shopping, kr 555,- per modul (NB! uten overnatting og mat).
Eksamensavgift er kr. 2000,-

Autorisasjon/utbytte
Kandidaten må delta på alle moduler og bestå eksamen for å bli autorisert Trener 2. Dersom instruktør anser et behov for at kandidaten gjennomfører praktisk eksamen, vil dette bli satt opp etter teoretisk eksamen. Autorisasjonen vil vises på din idretts-CV i MinIdrett.

Pensum
Utdanningens fagstoff er basert på NHFs fagsider og fagbøker fra NIF. Det forventes at en kjøper fagliteratur som er en del av pensumet. Bøker finner du på nett eller i bokhander. 

  • Den coachende treneren 2 «Om å coache viderekommende». (Frank E. Abrahamsen og Erlend O. Gitsø)
  • Ungdomstreneren (NIF, Akilles - Antero Wallinus-Rinne - Red.)
  • Idrettens Treningslære (Asbjørn Gjerset, Eystein Enoksen)
  • Treningslære for idrettene. (Jostein Hallen og Lars Tore Ronglan.) 
  • NHFs fagsider på handball.no

Spørsmål vedrørende påmelding kan rettes til NHF Region Innlandet sin utdanningsansvarlig.

2022 Atle Haugen.jpg

Atle Haugen

Konsulent Trenerutdanning - Fagansvarlig Trener 2

Epost: atle.haugen@ntg.no
Mobil: 919 01 885

 

 

280820_Børge.jpg

Børge Brown

Seksjonsleder spill og trening

Epost: borge.brown@handball.no
Telefon: +4797143552

Utdanningsansvarlig