Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

trysilsamling.jpg

Kurs: Håndballskader og teiping

Frem mot påske skal vi arrangere kurs i Håndball skader og teiping flere steder i regionen. Her finner du informasjon om kurs og påmelding

I Månedene fremover kommer vi til å sette opp kurs i "håndballskader og teiping" flere steder i regionen. Dette kurset er åpent for alle - uavhengig av verv i klubb, men er obligatorisk for de som skal gå Trener 2 i 2018.

Selv om kurset tilsvarer Modul 8 på trener 2 nivå, mener vi at alle som har en rolle rundt håndballspillere har nytte av denne kvelden. Kurskvelden er derfor åpen for alle, men det er et begrenset antall plasser. Kurset holdes av Fysioterapeut Peder Bye Foss som jobber aktivt med håndball gjennom bla. Wang toppidrett og Storhamar Håndball Elite. Målet denne kvelden er å tilegne seg kunnskap om ulike typer idrettsskader, trenerens rolle ved opptrening etter skade og teiping av idrettsskader. Alle kursene har en varighet på ca. 3 klokketimer og er en kombinasjon av teori og praktisk øving på teiping.

Dette kurset passer både for de som har ingen kunnskap om emnet og de som har gått kurset før, men ønsker en oppfriskning. Innholdet  i kurset kan du lese mer om under kursplanen for Trener 2: Modul 8.

Pris: kr 555,- pr deltager 

I påmeldingen under betaler du 11 kr for å få gjennomført påmeldingen - dette beløpet vil trekkes fra klubb faktura. 

NB! NHF Region Innlandet fakturer kun klubb og ikke privatpersoner! 
Avklaring om deltageravgift må derfor gjøres internt i klubben før du melder deg på. 

For Trener 2 kandidater:
De som har meldt seg på eller skal melde seg på Trener 2, 2018 skal ikke bruke lenkene under. Påmelding gjøres via Trener 2 kurs påmeldingen. De som ønsker å "shoppe" dette som en Trener 2 modul, kan melde seg på her.

Kurs: 

Hvor

Dato

Klokke slett

Påmelding

Skogen hallen, Lillehammer

01.02.2018

18:00-21:30

Trykk her

Campus Arena, Gjøvik

07.03.2018

 18:00-21:00

 Trykk her

Stangehallen, Stange

07.02.2018

 17:30-20:30

 Trykk her

Lunnerhallen, Lunner 

Kommer

 

 

Elverum

Kommer

 

 

Bjørkheim (Storsalen), Flisa

Kommer