Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

G2006_samling_mars.jpg

Spillerutvikling 16

I sesongen 2023-24 starter NHF Region Innlandet opp spillerutvikling 16. Dette tiltaket er for spillere født i 2007.

I denne årgangen ønsker vi å legge ekstra fokus på fysisk trening og legge inn en sekvens med håndball, der fokuset er på det tekniske-taktiske. 

Etter ferdigspilt Bylagsturnering inviteres spillere til trening med fokus på fysisk trening.

Struktur for miljøet
Etter Bylagsturneringen vil det være en eller to samlinger før sommeren. De aktuelle spillerne er de som har vært en del av SUM 15-miljøene. Etter sommeren er det tre samlinger gjennom høst/vinter. 

Det er ønskelig med samlinger i to miljøer. Et for gutter og et for jenter i de gamle fylkene. Det er tenkt to grupper med mellom 30-40 spillere som utgjør RUM 16 miljøet (gutter og jenter). For tettere oppfølging av hver enkelt spiller deles gruppene i to ved samlingsdagen, slik at det er mellom 15-20 spillere på hver trening.

Vi ønsker også å legge inn en sekvens med teknisk-taktisk håndball. Vi ser for oss å legge samlingene på tirsdager, men det kan hende at det blir en lørdag også.

Til første trening inviteres klubbtrenerne sammen med spillerne, og det vil da være en egen teoriøkt med fokus på styrketrening. Informasjonen som blir gitt her vil gjøre spillere og trenere tryggere på hvordan de bør trene styrke, både med tanke på øvelsesutvalg, treningsmetoder, treningsmengde,progresjon, med mer.

Pris
Kr. 300 pr. spiller. pr. samling via påmelding.

Uttak
Vi ønsker å åpne opp for fri påmelding i denne årsklassen, da det er et tilbud til å styrke arbeidet i klubbene med den fysiske treningen. Vi ønsker å legge til rette for og støtte klubbtrenerne med den fysiske treningen. 

NHF Region Innlandet sine trenere i dette miljøet:

Fysiske trenere er: Kristin B. Kaurstad og Hermann Moen

Håndballtrenere er: Espen F. Olaussen (jenter) og Andreas Krogstad (gutter) og evt. Børge Brown, dersom det er behov i miljøene for flere ressurser.