Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022_bylag_J2006_2.jpg

Spillerutvikling 15

I sesongen er 2023-24 er det spillere født 2008 som er aktuelle for SPU 15. På denne siden finner du mer informasjon om planene for sesongen, samt påmeldingsskjema for klubb.

SPU15 er et påmeldingstiltak hvor påmeldingen går gjennom klubb og trenere i klubb. Hver klubb får med noen spillere hver på første samling, hvor antallet plasser vil kunne variere ut i fra hvor mange klubber/ lag som har meldt seg på tilbudet. 

Klubbpåmedling for tiltaket finner du her.


NB! Siste frist for påmelding er fredag 15.09.2023, ta evt. kontakt med Espen Fossli Olaussen

Sesongen på 15-årstrinnet er tredelt. Før jul og til regional uttaksturneringen i februar gjennomføres det SPU 15-samlinger for hvert miljø. Den enkelte samling vil bestå av 26-30 spillere. Vi arrangerer samlinger i inntil 4 miljøer for jenter og inntil 2 for gutter. Etter disse samlingene arrangeres det uttaksturnering for bruttotroppen til Bylag 2024. Dag og dato for denne samlingen er lørdag 25. februar. Denne samlingen er for spillerne som har deltatt på SPU 15 i løpet av sesongen.

For utviklingssamlinger i den kommende sesongen faktureres klubbene 3600,- kr (engangsbeløp). For spillere som blir tatt ut til bruttotroppen og evt. Bylaget 2024, vil det bli fakturert klubb for deltagelse i etterkant av tiltaket.

Gutter og jenter i SPU15-miljøene deltar som utøverapparat under trenerseminaret på håndballseminar lørdag 25. november 2023. Dette vil være en noe spisset gruppe basert på uttak etter samlinger tidligere i høst.

Basert på aktiviteten før jul og frem til slutten av februar med samlinger og regionale turneringen, tas det ut en bruttotropp på ca. 21 gutter og 21 jenter fra hele regionen som trener fram mot Bylagsturneringen i april. Dette er ett sluttspill for regionene, hvor 6 regioner møtes. Hit reiser man med 14 gutter og 14 jenter.

Spillerne som tas ut til Bylaget må ha deltatt på SPU 15. For spillere som ikke ble tatt ut til brutto troppen arrangeres det på jentesiden samlinger i hvert side av Mjøsa (Oppland/Hedmark). På guttesiden vil det kun gjennomføres dersom det er nok spillere i årgangen.   

Etter Bylagsturneringen avsluttes sesongen med igjen å gå bredt med tilbudet for at flest mulig skal få delta. Det arrangeres 1-3 samlinger, enten sonevis eller i to grupper, avhengig av antall spillere.