Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

web_bylag-J15.jpg

Spillerutvikling 15

I sesongen er 2021-22 er det spillere født 2006 som er aktuelle for SUM 15. På denne siden finner du mer informasjon om planene for sesongen, samt påmeldingsskjema for klubb.

SUM15 er et påmeldingstiltak hvor påmeldingen går gjennom klubb og trenere i klubb. Hver klubb får med noen spillere hver på første samling, hvor antallet plasser vil kunne variere ut i fra hvor mange klubber/ lag som har meldt seg på tilbudet. 

Klubbpåmelding for tiltaket finner du her.

NB! Siste frist for påmelding er mandag 20.09.2021, ta evt. kontakt med Børge Brown.

Sesongen på 15-årstrinnet er tredelt. Før jul gjennomføres det 3-4 SUM 15 samlinger for hvert sonemiljø. Den enkelte samling vil bestå av 26-30 spillere. Vi arrangerer samlinger i inntil 4 soner for jenter og inntil 2 for gutter. Etter disse samlingene arrangeres det uttaksturnering for bruttotroppen til Bylag 2022. Dag og dato for denne samlingen er lørdag 15. januar. Denne samlingen er for spillerne som har deltatt på SUM 15 i løpet av høsten.

Gutter og jenter i SUM15-miljøene deltar som utøverapparat under trenerseminaret på Idrettshelga 2021. Dette vil være en noe spisset gruppe basert på uttak etter samlinger tidligere i høst.

Basert på aktiviteten før jul med samlinger og turnering, tas det ut en bruttotropp på ca. 20 gutter og 20 jenter fra hele regionen som trener fram mot Bylagsturneringen i februar. Dette er ett sluttspill for regionene, hvor 6 regioner møtes. Hit reiser man med 14 gutter og 14 jenter.

Spillerne som tas ut til Bylaget må ha deltatt på SUM 15 før jul. For spillere som ikke ble tatt ut til brutto troppen arrangeres det på jentesiden samlinger i hvert side av Mjøsa (Oppland/Hedmark). På guttesiden vil det kun gjennomføres dersom det er nok spillere i årgangen.   

Etter Bylagsturneringen avsluttes sesongen med igjen å gå bredt med tilbudet for at flest mulig skal få delta. Det arrangeres 1-3 samlinger, enten sonevis eller i to grupper, avhengig av antall spillere.