Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20150810_Storsamling_Skien_900_fotoSAS.jpg

Spillerutvikling 14

Spillerutvikling 14 er det andre året av våre utviklingstilbud. Vi går videre i spillerutviklingstrappa til håndballforbundet.

Dette tiltaket er åpent for klubber som har meldt seg på til SUM14, se link til påmelding lenger ned i artikkelen.

Opplegget er tredelt: 

  • 3 temasamlinger hvor alle spillere i Spillerutvikling (SUM)14-klubbene kan melde seg på. Noen av temasamlingene vil være sonevis, mens andre samlinger vil være store fellessamlinger med et begrenset antall plasser. 

  • 3 Sonesamlinger med nominerte spillere fra de påmeldte klubbene.

  • Inspirasjonssamlingen - en fellessamling for alle som har vært en del av SUM14 - både via samlingene for de nominerte spillerne og temasamlingene med åpen påmelding.

For jenter er det 4 miljøer og for gutter er det 2.

På Temasamlingene kan alle spillere født 2007 melde seg på, mens på sonesamlingene nominerer klubbene 3 spillere og eventuelt en målvakt til deltakelse på første samling. Til andre sonesamling vil det være et uttak hvor spillere som har blitt observert på temasamlingene, men ikke var med på første sonesamling også kan få mulighet til å være med. Videre er det viktig at klubbtrenerne har god dialog med hovedansvarlig spillerutvikler for miljøet klubben tilhører.

For utviklingssamlinger i den kommende sesongen faktureres klubbene 2600,- kr (engangsbeløp). Temasamlinger er kostnaden 290,- kr pr spiller, pr samling. Dersom en klubb stiller halltid til en Temasamling vil kostnaden pr person være 240 kr for spillere fra klubben som er vertskap for samlingen. Sonesamlingene faktureres klubben, mens til temasamlinger benytter vi eget påmeldingssystem hvor man betaler umiddelbart ved påmelding. 

Via påmeldingen til sum 14 nomineres 3 spillere og eventuelt en målvakt til første sonesamling. Klubben melder også fra om de kan stille med halltid til samlinger. For å kunne delta på SUM 14 forventes det at man stiller treningstid til disposisjon minimum én gang i løpet av sesongen. Vi er avhengige av dette for å kunne tilby spillerne ønsket tid til utvikling. 

Fristen for påmelding til SUM14, sesongen 2021-22 var mandag 20.09.21 - ta kontakt med Børge Brown om du lurer på noe.

Sesongen avsluttes med Inspirasjonssamlingen i Håkons Hall i juni.
Dette er en inspirerende og sosial helg hvor alle spillere som har deltatt på samlinger i sesongen kan delta, uansett om det er på sone- eller temasamlinger. Dette er først og fremst ment å være en motiverende helg med mye håndballaktivitet, men uttaket til den første regionale landslagssamling gjøres også denne helgen.

Påmelding gjøres her!

Hvem kan melde på? 

  • Leder eller daglig leder i klubben
  • Sportslig leder 
  • Hovedtrener for 14 årslaget (Dersom dere har flere lag, skal det være hovedtrener for laget med 2007 spillere - sisteårs 14 åringer - som skal gjøre nominasjonen)

Det vil komme egne påmeldinger for spesifikke temasamlinger i løpet av sesongen. 

Informasjon om de ulike miljøene for henholdsvis jenter og gutter finner du her: