Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2021_j07_2_miljø3.jpg

Spillerutvikling 14

Spillerutvikling 14 er det andre året av våre utviklingstilbud. Vi går videre i spillerutviklingstrappa til håndballforbundet.

Velkommen til spillerutvikling for 14-årsspillere, født 2009!

Fristen for påmelding til SPU 14 sesongen 2023-24, er søndag 01.oktober 2023. Påmeldingen finner du lenger ned på siden.
For dere som ikke har meldt på, send en mail til Espen

Sonesamlinger
I løpet av sesongen fra september/oktober fram til mars/april gjennomføres det sonesamlinger. Disse samlingene er for spillere som trener/lagleder har valgt ut.  
Klubb faktureres 3600kr (engangsbeløp).

Storsamlinger
Storsamlinger skal arrangeres to ganger totalt fordelt på høst- og vårsesong. Dette er samlinger der spillerne selv melder seg på, og det er derfor førstemann til mølla. Samlingen gjennomføres enten lørdag eller søndag og består av to håndballøkter.
Den neste storsamlingen for 14 åringene blir 24. februar. Invitasjon sendes ut 26. januar. Her er det individuell påmelding. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Kostnad for samlingen er 360.-

Inspirasjonssamlingen i Håkons Hall
Dette er en inspirerende og sosial helg hvor alle spillere som har deltatt på samlinger i løpet av sesongen kan delta. Der er først og fremst ment å være en motiverende helg med mye håndballaktivitet, men uttaket til den første regionale landslagssamling gjøres også denne helgen.

Dette er en felles samling for alle som har vært en del av SPU13 og SPU14 og gjennomføres i Håkons Hall helgen 21.-23.juni 2024.

Miljøene
Spillerutviklingen er delt inn i fire miljøer for jentene og i to miljøer for guttene.

Påmelding SPU 14
Viktig at alle klubber med spillere født i 2009 som vil delta i SPU14, melder seg på. Frist for påmelding er 01.oktober 2023.

I påmeldingen velger klubben ut inntil 10 spillere til første sonesamling. Antall spillere klubben får ha med, avhenger av antall spillere som blir påmeldt i miljøet klubben tilhører.

For å kunne delta på SPU14, forventes det at klubben stiller med treningstid til disposisjon minst én gang i løpet av sesongen. Treningstid og hall melder dere inn i påmeldingen.

Påmelding til SPU14 gjøres her. 

Hvem kan melde på? 

  • Leder eller daglig leder i klubben
  • Sportslig leder 
  • Hovedtrener for 14-årslaget (Dersom dere har flere lag, skal det være hovedtrener for laget med 2009-spillere, siste års 14-åringer, som skal gjøre nominasjonen).

ta kontakt med Espen Fossli Olaussen om du lurer på noe

Samling 1: Kast og mottak
- Slutten av oktober/november
Samling 2: Individuelle forsvarsteknikker
- Storsamling 9.desember
Samling 2: Angrepsspill
- Storsamling 9.desember
Samling 3: Individuelle forsvarsteknikker – utgruppert
- Januar
Samling 4: Skuddteknikker
- Januar/februar
Samling 5: Duellspill
- Storsamling 24. eller 25.februar
Samling 5: Linjespill
- Storsamling 24.eller 25.februar
Samling 6: Finter
- Mars

Informasjon om de ulike miljøene for henholdsvis jenter og gutter finner du her: