Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elite 17

I kommende sesong er spillerutvikling 17 et spisset miljø. Her er det Elite 17/LDS i hovedsak åpent for spillere født i 2004.

Grunnet omlegging av tilbudet i Elite 17 (RUM) miljøet, vil det bli endringer for opplegget dette året. Tiltaket består av ett miljø for jentene og ett for guttene. Uttaket til dette miljøet baseres på kontakt med klubbtrenere, samt å ha sett dem i spillerutvikling 15-16 år. Det er ingen påmelding til dette tiltaket, det er et spisset miljø hvor uttaket gjøres av de ansvarlige trenerne. I løpet av sesongen avholdes det to landsdelssamlinger sammen med en annen Region. I år er vi sammen med Region Nord og første samling er 10.-12 desember. Det vil være tidlig bussavgang den 10. desember. 

Under de to landsdelssamlingene vil det være 2 håndballøkter, 1 fysisk økt og kamper søndag eller lørdag med utgangspunkt i tema fra treningsøktene. Landslagstrener for aktuelt landslag vil være tilstedte under landsdelssamlingene.

Det vil bli ca. 8-10 økter i dette miljøet. Det blir 1-2 samlinger regionalt før landsdelssamlingen før jul og før samlingen til våren i Innlandet.

På de regionale spillerutviklingssamlingene deltar det mellom 25-30 spillere og til landsdelssamlingen for RUM 17 tas det ut 20 spillere. 

Klubbene vil bli faktuerert kr. 1500,- per deltager.

Hovedansvarlig spillerutvikler for guttene i dette tiltaket er Lars Nordberg. Vi er svært glad for at Lars og Aleksander tar del i spillerutviklingen i NHF Region Innlandet. 

Lars Nordberg
E-post: lars.nordberg10@gmail.com
Telefon: 92058921

Andre ressurser i trenerteamet for gutter er:
Aleksander Børresen
Tone Wølner (Målvakt)
Hermann Moen (fys.trener)

Hovedansvarlig spillerutvikler for jentene i dette tiltaket er Børge Brown. 

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Børge Brown
E-post: borge.brown@handball.no
Telefon: 97143552

Andre ressurser i trenerteamet for jenter er:
Espen Fossli Olaussen eller Siri Humborstad
Tone Wølner (målvakt)
Kristin B. Kaurstad (fys.trener)

Alle innkallinger til dette miljøet, finner du under

Innkallinger på nett.