Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballnytt feb.jpg

Håndballnytt februar 2024

Håndballnytt er NHF Region Innlandets månedlige nyhetsbrev der du kan lese om alt som rører seg i regionen!

Hei alle håndballvenner!

Her kommer denne månedens Håndballnytt! Under finner du de viktigste sakene for den neste perioden.

#Verdiløftet

#Verdiløftet skal bidra til å styrke og fremme våre verdier for alle som er involvert i håndballen: Klubber, spillere, trenere, dommere og tilskuere, og er ett av Norges Håndballforbunds viktigste prosjekter i tingperioden 2022-25. Lær mer om #Verdiløftet!

Isbjørnkøppen
Isbjørnkøppen poster vår 2024.jpg

Isbjørnkøppen arrangeres i Vågåhallen 6. april og Stangehallen 7. april. Ikke gå glipp av vårens artigste barneturnering! Påmeldingsfristen til Isbjørnkøppen er søndag 10. mars. Les invitasjonen her!

Isbjørnpakker til Isbjørnkøppenisbjørnpakke.jpg

Ikke glem å bestille Isbjørnpakker til Isbjørnkøppen! Isbjørnpakken består av en teknisk Isbjørnkøppen-trøye fra Hummel, Isbjørnkøppen-flaske samt lunsjpakke inkludert frukt og smoothie. Prisen er kun kr 290 per pakke, og bestilling gjøres her! NB: frist for bestilling 10. mars.

Barneturnering under Elverum Yngres Cup
EYC 2024.jpg

De aller fleste klasser i årets Elverum Yngres Cup er fullsatte! Vi har derimot ledige plasser i barneturneringen. Lagene spiller sine kamper i løpet av en dag (lørdag eller søndag). Les mer om turneringen i invitasjonen!

Dommerpåmelding EYC
640x360_dommerillustrasjon_1.jpg

Vi har åpnet for dommerpåmelding til Elverum Yngres Cup. Alle dommere får dommertrøye! Meld deg som dommer via denne lenka.

Trener 1
trener 1 hedmarken.jpg

Vi har nå startet opp tre utdanningsløp. Et i sone 8 (Kongsvinger), sone 2-3 (Fra Toten til Lillehammer) med gjennomføring i Gjøvik, Sone 4 (Lunner). Har du tenkt å ta utdanning så heng deg på! Er det andre steder i regionen vi bør aktivere utdanning? Ta kontakt med utdanningsansvarlig. Vi ønsker å sette ekstra fokus på utdanning fremover sammen med klubbene i Innlandet.

Trener 2
Trener 2 2024.jpg

Lyst til å løfte treneregenskapene dine enda et nivå? Ny runde med Trener 2 er planlagt oppstart i april. Meld deg på Trener 2-utdanning - det lønner seg for deg som trener og dine spillere. Her kan du lese mer om utdanningsløpet.

Barnehåndballtrenerseminaret
Thorir Hergeirsson foreleser på barnehåndballtrenerseminaret

15.-16. mars kommer blant annet Thorir Hergeirsson, Claus Dahlgaard-Hansen og mange flere til barnehåndballtrenerseminaret på Hamar. Påmeldingsfristen er utvidet til søndag 3. mars! Les mer og meld deg på via denne lenka!

Dommer Barnehåndball-kurs i Valdres
Dommer_Gry McBride.jpg

Vi trenger flere barnehåndballdommere i Valdres! Mandag 4. mars setter Regionen opp et Dommer Barnehåndball-kurs for å utdanne flere barnehåndballdommere for klubbene i Valdres, men kurset er også åpent for andre klubber. Meld deg på her!

Regionmesterskap Beach 2024
Moelven beach_NHF-01 (1).png

Årets RM Beach foregår som vanlig i Moelv, helga 7.-9. juni. Vi gleder oss til en helg fylt av beachhåndball og festivalstemning! I år inviterer vi også til Jump Minibeach for de yngste. Les mer om RM og Jump Minibeach her! Påmeldingen til alle klasser åpner fredag 1. mars.

Beachserien 2024
Beach_Ball_web.jpg

Det nærmer seg Beachseriesesong og 1. mars 2024 åpner påmeldingen til den regionale Beachserien! Det settes opp tre serierunder i ukene 21-24. Mer om Beachserien.

Teamsmøte om Gutteprosjektet
G13.jpg

20. mars kl. 20.30 inviterer NHF Region Innlandet til Teamsmøte om Gutteprosjektet. Mer info kommer!

Spillemidler til utstyr
Mål_640x360web.jpg

Søk om spillemidler til utstyr før 6. mars! I år omfatter ordningen midler til rullestoler for rullestolhåndball, utstyr for beachhåndball og håndballmål. Les mer om ordningen.

Gladmandag!
Kan være et bilde av 6 personer, folk som spiller fotball, folk som spiller volleyball og tekst

Hver mandag deler vi en gladsak om håndballaktivitet i Region Innlandet på Facebook og Instagram. Vi trenger flere forslag til gladsaker! Ikke nøl med å sende oss en melding på Facebook og foreslå den neste gladsaken som deles!