Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

DOMMER 1.jpg

Dommer 1-kurs på Hadeland 14. november

NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 1-kurs på Hadeland. Første kurskvelden blir 14. november.

Regionen inviterer til Dommer 1-kurs på Hadeland med oppstart 14. november. Kurskveldene holdes i Gran Idrettspark og med Kai Vidar Lundstad som instruktør. I tillegg til to kurskvelder skal deltakerne gjennomføre to e-læringsmoduler på egenhånd. Første e-kurset må være gjennomført før 14. november.

Påmelding skjer i MinIdrett: https://www.minidrett.no/kurs/10625099, eller på mail til bjorn.larsen@handball.no. Påmeldingsfristen er 12. november.

Kurset er for nåværende og tidligere aktive dommere, trenere og spillere, samt ungdom, voksne og foreldre med kjennskap til håndball, og som ønsker å bli kampleder på nivå J/G12 år og høyere. Deltakerne  være fylt 15 år og bør ha gjennomført kurset Dommer Barnehåndball, samt ha dømt i kamper innen barnehåndballen.

Målet for kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskap og forståelse som gir et grunnlag for kompetanseheving innenfor områdene; Lederrollen, personlig utvikling og prestasjonsevaluering. Dommerutdanningen er basert på NHFs verdier og Fair Play. Dette skal danne en god plattform for trygg og sikker kamplederrolle.