Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

beito.jpg

Reisebrev fra Beitostølen Helsesportsenter

Helene og Susanne Utgård har igjen vært på Beitostølen og holdt introøkter i rullestolhåndball.

Søndag 22. oktober reiste landslagstrenerne Helene og Susanne Utgård til Beitostølen Helsesportsenter for å representere Norges Håndballforbund. Her fikk de gleden av å introdusere rullestolhåndball for de fem gruppene som var der på opphold.
 
I likhet med tidligere besøk på BHSS, møtte vi også denne gangen en gjeng flotte, engasjerte deltakere. I løpet av tre dager, har i overkant av 50 barn, unge og voksne blitt introdusert for rullestolhåndball. Vi har hatt fokus på grunnleggende ballbehandling og manøvrering av rullestol. Øvelsene har vært lekpreget, og øktene preget av smil, latter og et herlig engasjement.
 
 
Beitostølen Helsesportsenter er en viktig arena for å synliggjøre alt vi driver med, og ikke minst åpne for at flest mulig får teste ut i praksis. Rullestolhåndball er en liten idrett, som få har kjennskap til, men som virkelig kan tilby opplevelsen av tilhørighet, fellesskap og glede. Vi får ofte kommentarer fra personer som ikke visste at tilbudet eksisterte, om at det var superartig å prøve seg, og at det virkelig frister til gjentakelse. Dette besøket var intet unntak.
 
Vi har møtt så mange utøvere, som kan ha stor glede av dette aktivitetstilbudet fremover. Dessverre begrenses mange av manglende tilbud i lokalmiljøene deres. Dette fremhever viktigheten av å fortsette å jobbe for å videreutvikle tilbudene, samt etablere nye klubblag rundt om i landet.
 
a beito 1.jpg
a beito 4.jpg
a beito 5.jpg