Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lillehammwr 20190928. 
12 377 tilskuere var til stede og satte ny norsk rekord for antall tilskuere I Norge for hŒndballkamp i forbindelse med Champions League-kampen i hŒndball mellom Elverum og Paris Saint Germain PSG i HŒkons Hall pŒ Lillehammer
Foto: Geir Olsen / NTB
Foto: Geir Olsen

Duket for folkefest i Håkons Hall!

Lørdag 7. oktober møtes Elverum og Kolstad til et realt toppoppgjør i Håkons Hall.

Førstkommende lørdag 7. oktober blir det ny folkefest i Håkons Hall når Elverum tar i mot regjerende trippelmester Kolstad til toppoppgjør i REMA 1000-ligaen. Det har etter hvert blitt en tradisjon at Elverum inviterer til storkamp i det olympiske anlegget på Lillehammer, og i år er intet unntak. PSG, THW Kiel og Barcelona har de siste årene fått kjenne på trøkket fra Innlandspublikummet, og i år er det altså Kolstads stjernegalleri som kommer på besøk. 

Oppgjøret mellom de to gigantene i norsk håndball har fått navnet "Rekordkampen".

- Aldri har det vært over 10 000 tilskuere på en norsk eliteseriekamp, og nå mener vi at alt ligger til rette for å slå den rekorden, sier daglig leder i Elverum, Hans Fredrik Cordt-Hansen.

- Elverum og Kolstad er Norges to store flaggskip i herrehåndball, og spekket med store profiler på begge lag ligger alt til rette for et storoppgjør vi ikke har sett maken til i norsk håndball, utdyper han.

- Kolstad-kampen blir en fantastisk opplevelse. Finalekampene før sommeren var tøffe, og vi ønsker å gi de skikkelig fight om poengene. Med verdens beste publikum i ryggen vet vi at alt er mulig. Det har vi vist før og skal vise igjen, sier Elverums playmaker Tobias Grøndahl.

- Jeg har opplevd Håkons Hall mot Elverum med både PSG og THW Kiel. Det var noen vanvittig kule opplevelser som jeg gjerne blir med på igjen. Vi kom jo hjem til Norge for å være med på å utvikle og sette norsk håndball på kartet. Elverum-Kolstad i Håkons Hall blir rett og slett en fantastisk håndballfest, fastslår Kolstads nummer 5, Sander Sagosen. 

"Rekordkampen" er ikke den eneste kampen som foregår i Håkons Hall denne lørdagen. Kl. 13.45 skal LFH09 møte Nordstrand i 2. div herrer, i sitt eget forsøk på å slå publikumsrekorden for 2. divisjon. Kl. 19.15 avslutter Elverums kvinnelag festen mot Trondheim Topphåndball i 2. divisjon. 

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Håkons Hall for å bidra til folkefesten, og forhåpentligvis blir det ny norsk publikumsrekord både i 2. divisjon og i REMA 1000-ligaen! Billett gir inngang på alle tre kampene, og billetter finner du via denne lenka. Du kan også ta med laget til rabattert pris.