Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerkurs1.jpg

Dommer 1-kurs i Elverum 18. og 25. oktober

NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 1-kurs i Elverum. Meld deg på nå!

Regionen inviterer til Dommer 1-kurs i Elverum 18. og 25. oktober. Kurskveldene holdes i Elvishallen med Thor Arnstein Berg som instruktør. I tillegg til de to kurskvelden skal deltakerne gjennomføre to e-læringsmoduler på egenhånd.

Påmelding skjer i MinIdrett: NHF Innlandet dommer 1 Elverum okt2023 - Min idrett eller på mail til bjorn.larsen@handball.no. Påmeldingsfristen er 17. oktober.

Kurset er for nåværende og tidligere aktive dommere, trenere og spillere, samt ungdom, voksne og foreldre med kjennskap til håndball, og som ønsker å bli kampleder på nivå J/G12 år og høyere. Deltakerne  være fylt 15 år og bør ha gjennomført kurset Dommer Barnehåndball, samt ha dømt i kamper innen barnehåndballen.

Målet for kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskap og forståelse som gir et grunnlag for kompetanseheving innenfor områdene; Lederrollen, personlig utvikling og prestasjonsevaluering. Dommerutdanningen er basert på NHFs verdier og Fair Play. Dette skal danne en god plattform for en trygg og sikker kamplederrolle.