Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerkurs1.jpg

Invitasjon til Dommer 1-kurs på Hadeland

NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 1-kurs på Hadeland.

Regionen setter opp i høst opp Dommer 1-kurs på Hadeland. Datoen er foreløpig ikke fastlagt, men kurset blir enten rett før høstferien eller rett etter. For å få oversikt over antall aktuelle deltakere ber vi om en foreløpig påmelding på mail så fort som mulig. Påmelding sendes bjorn.larsen@handball.no

Kurset er for nåværende og tidligere aktive dommere, trenere og spillere, samt ungdom, voksne og foreldre med kjennskap til håndball, og som ønsker å bli kampleder på nivå J/G13 og 14. Deltakerne  være fylt 15 år og bør ha gjennomført kurset Dommer Barnehåndball, samt ha dømt i kamper innen barnehåndballen. Kurset består av to fysiske moduler inkludert praksis og to e-læringsmoduler.

Målet for kurset er at deltakerne skal tilegne seg kunnskap og forståelse som gir et grunnlag for kompetanseheving innenfor områdene; Lederrollen, personlig utvikling og prestasjonsevaluering. Dommerutdanningen er basert på NHFs verdier og Fair Play. Dette skal danne en god plattform for en trygg og sikker kamplederrolle.