Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

hedersmerke.jpg
Fra venstre: Bjarne Fluto (styreleder NHFRI), Vegard Strøm (Storhamar Elite), Roger Soleim (Storhamar Bredde), Øystein Holtet (Storhamar Elite) og Ole Strand (Vang HL)

Regionstinget hedret enkeltpersoner og klubber

Under regionstinget lørdag 3. juni ble det utdelt hedersmerker til både enkeltpersoner og klubber.

Mangeårig styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet (bildet under), ble tildelt hedersmerket i sølv. Holtet var en meget viktig drivkraft for å få etablert en ny håndballhall på Hamar vest i 2012-14. Klubben har videre under hans ledelse etablert seg på nasjonalt toppnivå og spilte siste sesong i Champions League. (Saken fortsetter under bildet)

IMG_0334.JPG

Mirsad Pestalic (bildet under, foto: Steffen Csirmaz) fra Gjøvik HK var ikke til stede på tinget, men fikk hedersmerket i sølv for sitt bidrag i alle ledd i klubben, fra han kom som spiller, til han i dag er ansatt i klubben i 50 % stilling. Han er og har vært trener, leder og oppmann for forskjellig lag i yngres- og senioravdeling. (Saken fortsetter under bildet)

Klubbene Storhamar Håndball Elite og Storhamar Håndball, og Elverum Håndball fikk hedersmerket i gull for sine sportslige resultater og gode sportslige utvikling over tid. Roger Solheim og Vegard Strøm tok imot utmerkelsen på vegne av Storhamar, mens Torgeir Mørkved (bildet under) mottok utmerkelsen for Elverum. (Saken fortsetter under bildet)

Ole Strand (bildet under) fikk hedersmerket i gull for sin lange innsats som dommer. Han kan se tilbake på en imponerende karriere så vel lokalt som nasjonalt og internasjonalt. Han har i tillegg vært en uvurderlig ressurs for regionen som observatør og dommerutvikler, også denne sesongen. Både unge og rutinerte dommere har fått gleden av hans gode råd og faglige vurderinger. (Saken fortsetter under bildet)

Avtroppende styremedlemmer, Marit Sletten (ikke til stede på tinget) og Heidi Tjugum, fikk begge hedersmerket i sølv for sin innsats. Nye styremedlemmer for tingperioden 2023-2026 er Lisbeth Risheim (Skjåk IL) og Marie Øien (Lillehammerstudentenes Idrettslag). Det avtroppende styret (bildet under) fikk blomster for sin innsats i forrige tingperiode.

Styret.JPG

IMG_0319.JPG