Annonse:
2023 Haslum Cup
Annonse:
2023 Haslum Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

rullestolhåndball beitostølen.jpg

Full rulle på Beitostølen forrige uke

Trenere og spillere fra Elverum rullestolhåndball og landslaget holdt introøkter på Beitostølen forrige uke.

17. mai reiste Helene og Susanne Utgård (trenere), sammen med Emanuel Lunde og Vilde Stener Hansen (utøvere landslag og Elverum Håndball), opp til Beitostølen helsesportssenter for å holde introduksjonsøkter i rullestolhåndball. Her er et reisebrev fra turen:
 
Det ble gjennomført håndballøkter for to barne-/ungdomsgrupper, og for to voksengrupper. I tillegg hadde vi en «åpen økt» torsdag ettermiddag, med stor deltakelse. Det var mye smil og latter under alle øktene. Tilbakemeldinger tilsier at både deltakere, foreldre og ansatte syntes det var veldig gøy å teste ut rullestolhåndball. (saken fortsetter under bildet)
last ned (1).png
 
Det å få holde disse introduksjonsøktene i rullestolhåndball er av stor betydning for videre rekruttering. Deltakerne får ofte et helt annet inntrykk ved å prøve idretten selv. Sitater som «åj - dette var morsommere enn jeg hadde forventet» og «jeg trodde ikke håndball var noe for meg, men så feil kan jeg ta» begynner å bli gjengangere. 
 
Det er en stor glede at vi har rekruttert et par nye spillere, både til Elverum og til Follo, etter å ha holdt introduksjonsøkter. I tillegg er det flere av ungdommene som meldte seg på håndballskolen "Backe sommerproff - rullestolhåndball", etter å ha fått testet idretten på Beitostølen. To av ungdommene reiser helt fra Stavanger og Trondheim for å delta, og da må det jo ha falt i smak!
 
- Susanne Utgård
 
PS! Elverum Håndball arrangerer denne sommeren håndballskole i rullestolhåndball! Mer info og påmelding til "Backe sommerproff" finner du her: https://ehh.no/2023/05/04/backe-sommerproff-rullestolhandball/