Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

fotter-og-hender-artikellbilde 640x360.jpg

Sluttspillene i Regionsserien 2022-23

Det arrangeres sluttspill for klassene J/G 14 til og med junior lørdag 15. og søndag 16. april i Totenhallene og i Campus Arena.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle Jenter 14 sluttspillkampene går lørdag 15. april i Campus Arena på Gjøvik. Gutter 14, Gutter 16 og Jenter junior spiller i Totenhallene lørdag, mens Jenter 16 spiller sluttspill for alle nivåer søndag i Totenhallene.

Ikke før etter den 26. mars er det helt klart hvilke lag som har plass i sluttspilloppsettet. I noen klasser er er noen av lagene i sluttpsillet allerde klare, i andre er ingen klare.

Det er fortsatt ganske mange serierunder igjen, men litt info om hva som skjer framover er etterspurt. 

Hvem spiller sluttspill?
I utgangspunktet spiller 4 lag i hver klasse, og på hvert nivå, sluttspill.

  • Der hvor det er 1 pulje er det de 4 beste på tabellen som er kvalifisert til  sluttspill.
  • Der hvor det er 2 puljer (f.eks. J14 nivå 2 og nivå 3) er det to lag fra hver pulje som er kvalifisert til sluttspill.
  • Der hvor det er 3 puljer spiller vinneren av hver pulje sluttspill. (gjelder Jenter 14 nivå 2)

Her finner du info om hvordan tabellen beregnes ved poenglikhet.

Der hvor lag melder forfall til sluttspillet tilbys neste lag på tabellen plassen.
Vi tilbyr ikke plass til lag lenger ned enn på tabellens 6. plass, eller 3. plass der hvor det er kvalifisering fra 2 eller flere puljer.

Kampene vil bli publiseres i TA når lagene er kvalifisert, men dette er oppsettet vi jobber etter i planleggingen av kampene (endringer kan komme).

imageb1ktf.png

C1 og C2 = Campus Arena bane 1 og 2
T1 og T2 = Totenhallen 1 og Totenhallen 2

NHF Region Innlandet er arrangør av kampene. Klubbene sitter selv i sekretariatet på sine kamper, en fra hvert lag. Toten HK og Gjøvik HK har ansvar for åpen kiosk og er også bidragsytere i hallen under sluttspillene.

Reglement for sluttspillet:
Det er ikke anledning til å bruke spillere om hverandre når en klubb har flere lag i samme sluttspill.  Dersom en klubb har lag i flere sluttspill i samme årsklasse kan en spiller kun delta på ett av lagene.

Et lag som ikke stiller i to (2) eller flere kamper i en konkurranse (serie/avdeling/pulje), kan, etter vurdering av kampens myndighet, miste retten til å vinne eller til å delta i Sluttspill. Ref. § 17-5 Kamp- og konkurransereglement. Lag som i serien har spilt kamper og brukt flere dispensasjonsspillere enn det reglementet tillater (Inntil 3 dispspillere pr kamp) mister retten til å spille sluttspill.

Dommerutgifter fordeles på deltagende lag i sluttspillet.

Vi ønsker dere lykke til i innspurten og gleder oss til å arrangere sluttspill sammen med dere.