Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer 2.jpg

Dommer 2-kurs i Elverum 2. og 14. februar

NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 2-kurs i Elverum 2. og 14. februar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det klart for et nytt Dommer 2-kurs. Det holdes i Elverum 2. og 14. februar 2023, og kursstedet er Elvishallen fra kl 1700 til kl 2100 begge dager. Kurset er åpent for deltakere fra hele regionen. Kurset består i tillegg til de to fysiske modulene også av to e-læringsmoduler. E-læringen må gjennomføres i forkant av hver fysisk modul.

Gjennom kurset skal deltakerne utvikle handlingskompetanse og rolleforståelse for å kunne håndtere kamper i aldersbestemte- og senior klasser i regionale og nasjonale serier. Kurset tilfører deltakerne kunnskap i lederrollen og personlig utvikling samt gir økt kunnskap innen regelverket og regelanvendelse. Kurset inneholder også Ren utøver. ​Videre vil kurset gi økt kjennskap til de ulike fasene av håndballspillet, økt spilleforståelse og økt kjennskap til og anvendelse av beslutningskriteriene. ​Kurset vil også bidra til å styrke den enkeltes selvtillit og selvfølelse i dommerrollen, styrke parets regelforståelse, regelkunnskap og regelanvendelse og styrke samarbeidet i paret. ​

Målgruppen for kurset er nåværende og tidligere aktive dommere fra og med 17 årsalderen som ønsker mer faglig påfyll og økt kompetanse til kamper fra og med klassen J/G15 år. Deltakerne må ha gjennomført Dommer 1.

Mer informasjon om Dommer 2-kurset finner du her: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvikling/utdanning/dommerutdanning/dommer-2/

Instruktør på kurset Thor Arnstein Berg, som kan kontaktes hvis det er praktisk spørsmål knyttet til kursgjennomføringen.  

Meld deg på her: Min idrett - Påmelding (nif.no)