Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Uten navn-2.jpg

Reisebrev fra Beitostølen!

Trenere fra Elverum og Follo rullestolhåndball holdt introøkter på Beitostølen forrige uke.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Susanne Utgård (Elverum rullestolhåndball), Frida Eggen (Elverum rullestolhåndball) og Helene Utgård (Follo rullestolhåndball) var forrige uke på Beitostølen helsesportsenter for å holde introøkter i rullestolhåndball. Her følger et "reisebrev" fra førstnevnte:
 
Vi fylte to varebiler med rullestoler og annet utstyr, og kjørte oppover fra Elverum torsdag morgen. På helsesportsenteret ble vi møtt av dyktige og engasjerte ansatte. Det er lett å forstå hvorfor man kun får positive tilbakemeldinger fra de som har vært her tidligere. Det er rett og slett et fantastisk sted, med fantastiske folk. 
 
Vi fikk holde introduksjonsøkter i rullestolhåndball for alle fem grupper, som bestod av både voksne og yngre deltakere. I tillegg deltok både foreldre, ledsagere og ansatte på øktene. Det ble svært vellykket, og det fremstod som om samtlige syntes det var gøy å prøve seg. Vi hadde i tillegg en "åpen trening" torsdag kveld. Denne økta varte en halvtime over planlagt tid, etter sterkt ønske fra spillerne selv - og det tolker vi som at de koste seg med håndballen. 
 
Det at vi fikk komme og holde disse øktene på helsesportsenteret er betydningsfullt for videre rekruttering til idretten. Flere av deltakerne utrykte ønske om å prøve seg på en trening med klubblag når de kom hjem fra opphold. Det er mange i vår målgruppe som er på opphold på helsesportsenteret. De ansatte har nå fått et innblikk i idretten, og de vil kunne gi anbefalinger til personer som er på opphold ved senere anledninger.
 
- Susanne Utgård