Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer1.jpg

Dommer 1-kurs i Gjøvik i januar

NHF Region Innlandet inviterer til Dommer 1-kurs i Gjøvik 10. og 17. januar 2023.

Regionen setter opp Dommer 1-kurs i Gjøvik 10. og 17. januar 2023. Kurset holdes i Campus Arena fra kl 1700 til kl 2100 begge dager. Kurset er åpent for deltagere fra hele regionen. Kurset består i tillegg til de to fysiske modulene også av to e-læringsmoduler.

Kurset er for nåværende og tidligere aktive dommere, trenere og spillere, samt ungdom, voksne og foreldre, med kjennskap til håndball, og som ønsker å bli kampleder for utøvere på nivå opp til G/J 14 og 16. Deltagerne må være fylt 15 år og bør ha gjennomført kurset Dommer Barnehåndball og ha praktisert i kamper innen barnehåndballen.

Målet for kurset er at deltaker skal tilegne seg kunnskap og forståelse som gir et grunnlag for kompetanseheving innenfor områdene; Lederrollen, personlig utvikling og prestasjonsevaluering. Dommerutdanningen er basert på NHFs verdier og Fair Play. Dette skal danne en god plattform for utøvelsen av en trygg og sikker kamplederrolle. 

Instruktør på kurset Kai Vidar Lundstad, som kan kontaktes hvis det er praktisk spørsmål knyttet til kursgjennomføringen. 

Følg denne linken for å melde deg på:

Min idrett - Påmelding (nif.no)

Viktig:

  1. Deltagerne  registrere seg med sin egen bruker (e-postadresse). Dette er brukeren de har i MinIdrett.
  2. Deltagerne må registrere seg, og gjennomføre e-læringen før første kurskveld.

Her er linken til e-læringen:

Kurs: Dommer 1 (nif.no)