Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Isbjørnkøppen.jpg
Mange av deltakerne danset "Blime-dansen" sammen med Isbjørnmaskotene under Isbjørnkøppen i helgen.

Mye håndballmoro i Innlandet i helga

Det ble avviklet rekordmange håndballkamper i Innlandet i helga som var.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med Isbjørnkøppen, oppstart i barnehåndballen, Regionserie-kamper og Hjerteliga-runde ble det avviklet ca. 370 kamper 22.-23. oktober. Flere tusen håndballspillere var altså i aksjon i Innlandet i helgen, og rundt 500 av disse spilte Isbjørnkøppen i enten Gausdalshallen eller Stangehallen.  

Med nærmere 20 lag i Gausdalshallen lørdag og omtrent 60 lag i Stangehallen søndag ble det arrangert omtrent 120 kamper under Isbjørnkøppen. Lag i alderen 6-9 år deltok og spilte 4er-håndball. Midt på dagen ble det satt av en liten pause der isbjørnmaskotene bydde spillerne opp til dans, noe som viste seg å være veldig populært. Det var liv og røre i begge hallene hele dagen, og det virket som at spillere og publikum koste seg. Tusen takk til alle spillere, dommere, frivillige, publikum - og ikke minst de tekniske arrangørene Gausdal HK og Ottestad Håndball som bidro til at arrangementene ble en suksess!

Det ble oppdatert på Instagramstory fra Isbjørnkøppen hele helgen. Dersom du ikke fikk det med deg, eller har lyst til å se det igjen - kan du nå finne snuttene som et høydepunkt på vår Instagram-profil @handballinnlandet.

Isbjørnkøppen er tilbake til våren, og dato og sted blir annonsert etterhvert.  

Har du innspill, ris eller ros å gi i forbindelse med Isbjørnkøppen? Send gjerne en mail til augusteie.stangeland@handball.no!