Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kast ballen toten 6.jpg

Kast Ballen-dagen i Totenhallen

Kast Ballen-dagen med 137 deltakende barn fra syv skoler i Østre Toten kommune ble arrangert i Totenhallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

6. oktober deltok 137 barn fra syv skoler i Østre Toten kommune på Kast Ballen-dagen i Totenhallen. Les mer om Kast Ballen! her. Lena-Valle videregående skole sine elever var instruktører for barna, og disse planla, gjennomførte og evaluerte opplegget.

Lena-Valle vgs. fikk tilsendt opplegget i forkant og satte opp grupper som har fikk ansvar for hver stasjon. Det var 8 stasjoner totalt, fordelt i to haller.

Daglig leder i Toten HK Jon Are Aas var til stede hele dagen.

- Jeg synes det er moro å se så høy aktivitet det er i hallen og den gleden barna har. Alle barna deltar hele tiden og jeg er overrasket over at det er så mange barn i hallen som er aktive samtidig, sa Aas.

Barna ble instruert av elever fra Lena-Valle videregående skole. Karen Inderberg, som også er håndballspiller i Toten HK, var en av instruktørene fra Lena-Valle. 

- Jeg synes dette opplegget fungerer fint og det virker som barna synes det er gøy. Jeg synes også det har vært bra at det har vært mange øvelser i opplegget. Dersom ikke en øvelse fungerte som ønsket, byttet vi bare til en ny øvelse, forklarte Inderberg. 

Dette var også tydelig blant de som observerte elevene som instruerte; vgs-elevene var flinke til å tilpasse øvelsene, og justerte gjerne innholdet dersom det var hensiktsmessig. 

En av lærerne ved Hoffsvangen skole var også fornøyde med opplegget:

- Jeg skulle nesten ønske jeg gikk i tredje klasse igjen. Dette var en artig dag!

 

kast ballen toten 2.jpg

kast ballen toten 3.jpg

kast ballen toten 5.jpg