Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

dommer_granollers.gif
Innlandets dommerrepresentanter i Granollers i sommer. Fra venstre Thor Arnstein Berg, Jakob Christiansen, Scott Wolkoff, Sarah Karlshaugen, Hanna Bekk og Kai Vidar Lundstad.

Innlandet-dommere med sterk innsats i Granollers

Dommerparene Hanna Bekk/Sarah Karlshaugen og Jakob Christiansen/Scott Wolkoff fikk kjempegod matching og leverte sterk innsats under Granollers Cup i Spania fra 30. juni til 3. juli.

Turneringen ga våre dommere mange opplevelser og parene fikk dømt lag fra ulike nasjoner med svært ulike spillestiler og formasjoner. Kai Vidar Lundstad og Thor Arnstein Berg var dommerutviklere på opplegget.

Den største utfordringen var temperaturen i hallene. I et par av hallene var temperaturen på over 35 grader, noe som oppleves som varmt for en delegasjon fra Innlandet. Det ble flere lange dager og dommerne var først tilbake på hotellet mellom klokka 22 og 23 på kvelden.

Gjennom turneringen fikk parene dømt på nivå J17-J19 og G15-G19. Parene fikk mange gode tilbakemeldinger på sine kamper og fikk god trening på utgrupperte forsvar. I de yngre klassene ble det spilt forsvar over hele spillebanen.

Christiansen og Wolkoff fikk dømme sluttspill i G19-klassen og kampen hadde høyt tempo og mange situasjoner. Kampen gikk til ekstraomganger og videre til sudden death – og inneholdt all spenning man kan ønske av en håndballkamp. Paret gjorde en glimrende jobb og fikk gode tilbakemeldinger både fra tapende og seirende lag.

Det ble en lærerik og fin tur der dommerne fikk tett oppfølging og god trening gjennom kamper som ga fine utfordringer.

Dommerne og dommerutviklerne hadde også en fridag der hele gruppen fikk reist inn til Barcelona for å oppleve storbyen. Indre Østfold Reisebyrå sto for opplegget og både reise og losji forløp uten utfordringer.