Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_illustrasjon_2.jpg

Sesongen utvides til 30. april 2022

Etter en lengere periode med begrensing i aktiviteten kan alle nå igjen endelig spille håndball.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange kamper har blitt usatt i alle klasser. For seniorlagene har det blitt en lang periode hvor man hverken har fått trent eller spilt kamper, men nå er også de eldste endelig i gang igjen.

I tillegg opplever vi nå at mange kamper flyttes på grunn av sykdom, og vi vet at dette kommer til å vedvare de nærmerste ukene. Det er fortsatt mange kamper som gjenstår og vi ønsker å legge til rette for at alle kan spille ferdig seriene.

For å unngå at belastningen på spillerne blir for stor har vi besluttet at seriespillet går ut april. Det betyr at kamper som nå utsettes og har blitt utsatt pga sykdom og karantene kan berammes helt fram til og med 30. april, for seniorhåndballen. 

Sluttspillet er også flyttet og vil bli avviklet i Stangehallen 30. april (G/J14+junior) og 1. mai (G/J16). Alle kamper i disse klassene må være gjennomført innen søndag 24. april.

All omberamming kamper skal skje via TA. Ny dato for gjennomføring av utsatt kamp skal være avtalt og meldt inn innen 5 dager etter at kampen skulle vært spilt.

Husk at en kan bruke hverdager for gjennomføring av kamper som ikke har for lang reisevei. Da reduserer vi trykket både i hallene og for dommerne våre.

Se også gjerne dette webinaret for fyldig info om hvordan en skal forholde seg til trening og kamper etter gjennomgått Covid19-sykdom.

For Aktivitetserien 4. divisjon og Tilrettelagt håndball gjelder andre regler, da disse spilles som aktivitetsserie og ikke har mulighet til å bli flyttet, men også her jobber vi med muligheter for en ekstra turneringshelg for å bøte på lang periode uten aktivitet.

Les også gjerne denne artikkelen fra NHF: Kjekt å vite om håndballaktiviteten

Vi ønsker dere alle lykke til med resten av sesongen. Ta kontakt om det er noe dere lurer på!