Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_illustrasjon.jpg

Seniorsesongens avslutning

Etter en nok en sesong preget av korona nærmer vi oss sesongslutt, også for seniorlagene våre.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi i Regionen har hatt en grundig gjennomgang av muligheter og utfordringer knyttet til gjennomføringen av våre seniorserier og har bestemt at vi gjennomfører seriespillet etter følgende regler og retningslinjer:

Avslutning av sesongen 21/22 for seniorhåndballen

Menn 3 divisjon: Vi velger å gjennomføre halv serie som grunnlag for å kåre regionmester i M3. Øvrige kamper kan spilles, hvis lagene ønsker det. Lagene skal i god tid gi beskjed til oss på regionskontoret hvis kampen ikke skal spilles.

Halv serie vil si gjennomføring av de første 8 rundene i terminlista. (alle skal møte alle motstanderne en gang) Dette følger, pga trukne og nyinnsatte lag, ikke helt rundenummer i oppsettet, men prinsippet er at den første kampen mot alle motstanderne i serieoppsettet skal spilles.

Vinneren av avdelingen etter endt serie rykker opp til 2. divisjon.

Et lag som ikke stiller i 2 eller flere kamper i en konkurranse (serie/avdeling/pulje) kan, etter vurdering av kampens myndighet, i dette tilfellet NHF Region Innlandet, miste retten til å bli vinner samt retten til opprykk.

Kvinner 3. divisjon: Fullføres med hel serie. For lag som ikke møter til kamp får det ikke noen annen konsekvens enn tap av poeng.

Det gjennomføres opp- og nedrykk i henhold til gjennomført serie. Vinneren av avdelingen, etter endt serie, rykker opp til 2. divisjon. Et lag som ikke stiller i 2 eller flere kamper i en konkurranse (serie/avdeling/pulje) kan, etter vurdering av kampens myndighet, i dette tilfellet NHF Region Innlandet, miste retten til å bli vinner samt retten til opprykk.

Kvinner 4. divisjon:
Fullføres med hel serie. For lag som ikke møter til kamp får det ikke noen annen konsekvens enn tap av poeng.

Det gjennomføres opprykk. Vinneren av avdelingen etter endt serie rykker opp til 3. divisjon. Et lag som ikke stiller i 2 eller flere kamper i en konkurranse (serie/avdeling/pulje) kan, etter vurdering av kampens myndighet, i dette tilfellet NHF Region Innlandet, miste retten til å bli vinner samt retten til opprykk.

Felles for alle klasser i regionsserien:

  • Kamper som omberammes skal innen fem dager ha nytt tidspunkt.
  • Når minimum 3 av de spillere som tidligere er brukt på laget er dokumentert akutt syke. Sykedokumentasjon skal sendes regionen senest fem (5) virkedager etter at kampen skulle ha vært avviklet.  
  • Sesongens siste spilledato er 30. april.
  • Vi ønsker god dialog med dere for å få til en best mulig sesongavslutning.