Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_EYC.jpg

Dommere Elverum Yngres Cup

Fredag 22. april går startskuddet for årets Elverum Yngres Cup. Her trenger vi mange dommere!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det spilles rundt 300 kamper i flere haller denne helgen.

Det gjør at det er et stort behov for dommere og vi håper derfor at nettopp du vil delta. Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å svare på spørsmålene du får i skjemaet DOMMERPÅMELDING
 

Litt praktisk info
Kampene starter fredag kl 18.00 og vi spiller fram til kl 22.00. Lørdag spilles kampene fra kl 07.30 til kl 17.00, og søndag fra kl 07.30 og til ca kl 18.00.

Kampgodtgjørelse

  • 14 år og eldre, kr 90 per kamp
  • 13 årsklassen, kr 85 per kamp
  • 12 årsklassen og yngre kr 70 per kamp

Dommerne fører oversikt over antall dømte kamper per dag på et eget skjema. Sekretariatet i den enkelte kamp signerer på dette skjemaet.

Kjøregodtgjørelse
Kjøring godtgjøres med kr 3,50 per km, passasjertillegg er kr 1,00 per passasjer. Oppgjør for kampene og kjøring overføres i etterkant av turneringen.

Bespisning
Brødmat og drikke er tilgjengelig i alle haller. Dommerne kan mot fremvisning av deltager-kortet få kaffe i kioskene.

Lørdag har dommerne tilgang til middag på Thon Hotel Central mellom kl 13.00 og kl 17.00, mens dere kan få middag søndag mellom kl 12.00 og 15.00, begge dager mot framvisning av deltagerkort.

Dommermiddag og dommertreff lørdag kveld
Lørdag kveld inviterer vi til dommermiddag på Thon Hotel Elgstua hotell kl 18.30. Det serveres middag, inkludert en enhet med drikke. Drikke utover dette betales av den enkelte.

Etter middagen lørdag inviterer vi dere til et dommertreff der det både blir faglig program og god mulighet for sosial omgang.

Dommerkontoret
Dommerhovedkontoret blir å finne i Terningen Arena. Alle dommere skal møte her for registrering og utlevering av oppdatert kampoppsett, deltakerkort, T-skjorte osv. i god tid før første kamp.

På dommerkontoret vil dommeransvarlig Bjørn Larsen, tlf 411 00 999, være til stede. 

Dommeroppsett:
Alle kamper blir satt opp på forhånd, med unntak av semifinaler og finaler. Dette oppsettet lages lørdag ettermiddag og deles ut på lørdag kveld. Dommeransvarlig kan i løpet av turneringen justere dommeroppsettet ved behov som f.eks. skader eller dommerfaglige årsaker.

Oppdatert dommeroppsettet finner du så fort det er tilgjengelig i dommerdagboka som vanlig.

Dommerne settes opp av NHF Region Innlandet.  Alle dommere er å betrakte som nøytrale i enhver kamp. Dommerobservatører har delegats myndighet i kampene.

Mer informasjon vil komme nærmere arrangementet både på mail og gjennom en ny Facebook-gruppe som vi har opprettet for regionens dommere. Klikk på lenken og be om å få tilgang i gruppa.

Vi håper du vil være med på årets turnering og ser frem til å treffe deg og dine kollegaer til en kjempefin håndballhelg!

 

Med vennlig hilsen
Bjørn Larsen
Dommeransvarlig Elverum Yngres Cup
Dommeransvarlig Region Innlandet