Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_barneillustrasjon_eyc.jpg

Flere kan trene og kampene starter opp!

I går fikk vi gode nyheter fra myndighetene og flere kan nå trene som normalt og spille kamper.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle til og med 20 år kan nå trene som normalt og det håper vi dere kommer i gang med så snart som mulig. 

I påvente av nye retningslinjer valgte vi i NHF Region Innlandet å flytte alle oppsatte kamper denne helga. Alle regionsseriekampene er flyttet til nytt tidspunkt, og det er viktig at dere nå setter dere inn i nye tider for kamper. Vi har et sterkt ønske om å få gjennomført alle kampene i seriespillet, slik at vi kan gjennomføre sluttspillet i Stangehallen som oppsatt 26. og 27. mars. 

Denne helga, 15. og 16. januar gjennomføres derfor ingen kamper i hverken barnehåndballen eller regionsserien. De av dere som er ekstra ivrige på å komme i gang igjen oppfordres til å spille treningskamper. Ring naboklubben og gjennomfør treningskamper, da er dere bedre rustet når alvoret er i gang igjen allerede i neste uke. 

For Barnehåndballen, som dessverre har fått avlyst kamper denne helga, håper vi å kunne lage en ekstra helg mot slutten av sesongen, dette kommer vi tilbake til. 

Allerede neste helg er det Intersport 4'er og kamper i aktivitetsserien for 10-åringene. Det har høyeste prioritet for oss å få på plass et smittevernmessig godt opplegg for kamper for dere. Vi har gjennom kontakt med myndighetene fått klarhet i at vår måte å lage serieoppsett på er innenfor reglementet for seriespill, men det kan hende vi må gjøre om på noen puljer. Det betyr, som vi beskrev i infomailen fra sist fredag, at det kan bli endringer i hvor dere skal spille kamper, og at det kan bli noen nye hjemmearrangører. 

Følg derfor nøye med på våre hjemmesider og i appen for å se hvor og når dere settes opp til kamper.

Vi gleder oss ekstremt over at dere igjen får lov til å spille kamper og lager et tilpasset kampoppsett som publiseres rett over helga. 

Håper dere også gleder dere til virkelig å komme i gang igjen og at vi kan lage mange gode håndballopplevelser framover. 

All oppdatert koronainfo er som vanlig samlet på handball.no, du finner den ved å klikke her.