Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022_larsen_bjorn.jpg

Bjørn Larsen er vår dommeransvarlig

Bjørn Larsen er regionens dommeransvarlige med ansvar for både dommeroppsett/forfall, dommerutvikling og dommerteamet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bjørn er født og oppvokst i Øyer og har tidligere vært forbundsdommer i mange år, og han har også vært leder av ressursgruppa for dommerarbeid (RDA) i NHF i perioden 2012-19. Han er nå mentor for fem dommerutviklere fra Region Sør. Bjørn har også bidratt i forbindelse med store arrangementer i Innlandet, og hadde ledende roller i mediaseksjonen under Euro 2008 og 2010.

Vi får nå en medarbeider med på laget vårt som både har bred erfaring fra norsk håndball og som gjennom yrkeslivet har bred ledererfaring.

En av oppgavene vår nye dommeransvarlig skal løse er dommeroppsett og forfall, og Bjørn blir kontaktpunktet mellom dommerne i Innlandet og regionskontoret. I tillegg kommer svært viktige oppgaver som dommerutvikling, oppfølging av dommerteamet og andre administrative oppgaver.

Bjørn uttrykker følgende etter å ha vært i den nye jobben i noen får dager:
"Jeg gleder meg til å ta fatt på både det praktiske med dommeroppsettet og andre administrative oppgaver, men ikke minst med å komme i gang med utviklingsarbeidet. Jeg håper å bli godt kjent med dommerne i regionen og klubbene slik at vi sammen kan utvikle dommersiden i regionen."