Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_SUMJ14_otta_121018.jpg

Koronatiltak begrenser oss!

Tiltak for å begrense smitten gjør det krevende å gjennomføre arrangementer med mange lag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De nye retningslinjene begrenser antallet som kan være i hallen. Dette gjør at vi velger å ikke gjennomføre kampene for de yngste i barnehåndballen fram til jul. Dette gjelder klassene i Intersport 4'er 6-8 år som var satt opp med kamper 18.-19. desember.

Det er etter myndighetens gjeldende retningslinjer (fra kl 00:00 9. desember) ikke lov til å være mer enn 50 personer i hallen, spillerne inkludert. Dommere, sekretærer, to arrangører og to trenere teller ikke i dette tallet.

Intersport 4'er spilles som turneringer hvor vi svært ofte har mer enn 50 personer i hallen gjennom kampdagen.

Vi har allerede tidlig denne uken hatt mange henvendelser fra klubber og lag som er skeptiske til å reise på tur og spille kamper nå når smittetrykket er så høyt. De uttrykker at de er redde for smitte i laget og for å komme i karantene gjennom jula. Dette er også elementer vi tar med når vi fatter denne vanskelig avgjørelsen. 

Kampene forsøkes erstattet mot slutten av sesongen.

I klassene 9-10-11 og 12 år opprettholdes arrangementene, men hvert lag spiller bare en kamp, for å unngå at det blir for mange mennesker i hallene, ref. begresningene på 50 personer nevnt over.

Vi er i gang med å revidere kampoppsettet, og dette kommer så snart som mulig. Hvis hjemmearrangør har trukket seg fra kampoppsettet de siste dagene utgår kampene. Alle lag må følge nøye med i appen og i kampoppsettet i TA.

Det vil være begrensninger på bruk av garderobe, så ta utgangpsunkt i at dere ikke kan skifte i hall.

Kampene i regionsserien 14 og eldre (også senior) spilles som normalt, dog med de begrensninger som gjelder vedrørende antall i hall. Se egen artikkel fra NHF om koronabegrensninger og hva som gjelder for gjennomføring.