Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

trener_1_rød.jpg

Vi gleder oss til digital Trener I

Vi har tatt en prat med to trenere i to av de mindre klubbene våre. De skal nå i gang med Trener I, den digitale utgaven.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rune Skoglund er trener for G10 og G12 i Øystre Slidre og skal denne våren gjennomføre trener 1-kurs digitalt. Han har vært håndballtrener i halvannet år og stortrives!

For å få inspirasjon og tips til innhold i øktene har han benyttet handball.no sine fagsider. Nå ønsker han enda mer påfyll og mer kompetanse. Derfor er de digitale kursene en glimrende mulighet å gjennomføre trenerutdanning denne våren, som fortsatt dessverre preges av koronabegrensninger.

Rune sier videre at det å se framgang hos spillerne er noe av det som betyr mest for han som trener. Og det at spillerne ønsker å komme tilbake uke etter uke gir han motivasjon. Trenerkurset vil forhåpentligvis bidra til at Rune lærer enda mer og kan fortsette utviklingen hos sine spillere.

I Rena Idrettslag har de en trener som heter Stig Andre Langland Rogneslien, han trener to lag i Rena IL. Lagene er nyoppstartet og klubben har ikke hatt lag på mange år. Derfor meldte han seg på Trener 1 for å få mer faglig kompetanse.

Stig Andre sitt ønske er å få til et håndballmiljø på Rena og vise håndballgleden til andre spillere.

Vi gleder oss over å kunne tilby dette digitale tilbudet så enda flere kan utvikle seg som trenere.

Her kan du lese mer om den digitale Trener I og hvordan du melder deg på til dette tilbudet.

Her finner du alt om trenerutvikling i Innlandet.