Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Innlandet-barnehåndball_illustrasjon_640x360web.jpg

Invitasjon til sluttspill for 12-åringer

Sesongen 2019-20 har vi prøvd en ny avvikling av seriespillet for 12-åringene, nå er det klart for det tillyste sluttspillet for denne aldersklassen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Omleggingen av seriespillet er gjordt fordi vi har et ønske om at flere skal oppleve mestring og har derfor kjørt 12-års serien som en Aktivitetsserie med forsøksvise nivå- og reiseavstandsdelte puljer.

Det ble i invitasjonen til årets serie også gjort kjent at det skal spilles sluttspill helga 28.-29. mars 2020. Sluttspillet skal være åpent for de lagene som ønsker å delta og vi inviterer nå til dette. I ordinær regionserie spiller nå 41 jentelag og 14 guttelag, fordelt på alle soner i Regionen, uten øvrig klasseinndeling.

Gjennomføringen av sluttspillet for G/J 12år er avhengig av antallet lag som melder seg på. Utfra antall påmeldte lag vil det bli vurdert om sluttspillet gjennomføres i en eller to deler.

Det vi vet pr. nå er at siste del av sluttspillet gjennomføres med maximum 8 jentelag og 8 guttelag 28. eller 29. mars i Gausdal. Hvordan vi kommer fram til de siste 8 lagene må vi avgjøre når vi ser påmeldingen til sluttspillet. Hvis mange lag melder seg på, starter vi med innledende utslagsrunder før sluttspillhelgen. Kampene kan bli i puljer eller som enkeltkamper. Siste ordinære runde i J/G 12 er helgen 14. -15. mars, så eventuelle innledende kamper vil skje i perioden mellom siste runde og sluttspillhelgen. Da er det en forutsetning at sluttspillkampene blir spilt som satt opp fra regionen, også på ukedager.

Klubben din kan melde på ett eller flere lag, men spillere kan bare spille på ett av lagene, ikke veksle mellom. Det blir ikke gitt dispensasjon for dette.
Andre dispensasjoner gitt for regionserien gjelder for sluttspillet.

 

Vi kårer: Sluttspillvinner og premierer også 2. 3. og 4. plass
Påmeldingsfrist:  15.02.20
Deltakeravgift: 750,-

Regionen dekker utgifter til dommere og spilleflate sluttspillhelgen, arrangør er ansvarlig på innledende kamper.

Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon om gjennomføring så fort antall påmeldte lag er klart.

Vi ser fram til å motta påmeldingene, som gjøres i TA på vanlig måte, og gleder oss til å jobbe oss fram til et morsomt sluttspill for dere som melder dere på!