Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_ottta_j14_2.jpg

Puljeoppsett 2019-2020

Puljeoppsett for Regionseriene sesongen 2019-2020 er nå klart. NB! Utvidet påmelding for 12-åringene!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forslag til PULJEOPPSETT 2019-2020

Det er viktig at dere sjekker om dere har meldt på lagene fra klubben i riktig klasse. Eventuelle tilbakemeldinger må vi ha innen 13. mai 2019.

Når det gjelder 12 års klassen som denne sesongen avvikles som Aktivitetsserie er det mulig å melde på lag fram til og med 31.5.2019.
Vi utvider fristen da Regionsstyret har åpnet for at det er mulig å ha antilag også i 12 års klassen.

Det skal spilles kamper på ni fastsatte kamphelger. 
Hvert lag spiller to kamper hver dag. 
Det er ikke tillat å flytte kampene til andre dager enn de oppsatte. 
Dersom et lag ikke kan møte til kamp så utgår kampene dette laget skulle spilt denne dagen.

Puljene vil variere i forhold til antallet lag. 
Det settes opp puljer tilpasset geografi og nivå.

Det settes ikke opp tabell. Tabellen blir tatt bort med tanke på barnehåndballbestemmelsene med utgangspunkt i omleggingen til puljespill der en fokuserer på utvikling og puljer med utgangspunkt i rett mestringsnivå

Dommere i 12-årsklassen
NHF Region Innlandet ønsker at flere av barnekampledere tar steget videre til Trinn 1 dommere og at flere klubber fokuserer på å utvikle dommere til neste nivå når de er klare for det.

Mange ferske dommere er usikre og tar ikke i bruk alle reglene, for eksempel dømmes det for mildt i potensielt farlige situasjoner. Dommerne er viktige for å kunne forme spillet og lære spillerne hvor grensene går. Det må være tettere oppfølging fra klubbens dommeransvarlige av dommere i aktivitetsserien. 
Det er stor forskjell på en 7-års kamp og en 12-års kamp!

Regionen mener at klubben er den som kjenner sine dommere best og kan utvise best skjønn ift hvilke dommere som kan dømme i de ulike klassene i 6-11 år og som kan ta steget over i 12 årsklassen.

Endring sesong 2019-2020;
Det er klubbens ansvar å sette opp forslag til dommere til 12-årskamper hvor klubben står som arrangør og oversikt over hvilke dommere som skal brukes i det enkelte arrangement sendes regionen. Regionen samordner dommeroppsettet med øvrige kamper og legger oppsettet inn i TA. Dommere med utdanningen Dommer Trinn 1 skal brukes, slik som tidligere.