Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

web_300319_Daniel-Listhaug-og-Marius-Solberg.jpg

2. divisjonsdebut

Daniel Listhaug (Skreia) og Marius Solberg (Askim) fikk lørdag 30. mars sin debut i kvinner 2 divisjon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De dømte da Gjøvik – Charlottenlund 2 i Campus Gjøvik, til mer enn godkjent fra observatøren på tribunen. 

"Daniel og Marius kom godt fra sin debut i 2. divisjon", sier kampens observatør Espen S. Rønning. "De har en god spillforståelse og leder kampen godt. Det at de tar det nye nivået så greit viser at vi her har et dommerpar som kan nå langt."

Marius Solberg røper også at de ellers så kule gutta var nervøse før kampen, men følte selv at det gikk bedre enn forventet.  "Det var en god debut og vi lyktes godt med planen vår. Det er god stemning på banen gjennom hele kampen og vi fikk gode tilbakemeldinger i etterkant." 

Daniel og Marius er ett av region innlandets største dommertalenter og medlemmer av utviklingsgruppe 1 i regionen. De har et klart mål om å nå det nasjonale utviklingsprogrammet NHF Trainee ved neste opptak. Til sommeren skal de være med gruppe 1 til Spania og Granollers cup i Barcelona. "Dette var turneringen hvor det løsnet for Audun Morgestad og Paul A. Lindseth, og som ble starten på deres kometkarriere. Vi kan jo håpe at Daniel og Marius får den samme reisen" sier Rønning. 

Kai Vidar Lundstad har fulgt paret siden starten og var naturligvis stolt etter debuten "Det er morsomt å se hvordan de tok det nye nivået. De er uredde og gyver løs på oppgaven. Det blir spennende å følge de i årene som kommer." Lundstad påpeker også at han tror det unge dommerparet har det som skal til for å følge opp regionens stolte dommertradisjoner på toppnivå. "Daniel og Marius har et god spillforståelse, noe vi ser tydelig i dagens kamp. De er gode på å snu spillet ofte slik at det blir flyt. Dette er en egenskap som blir stadig viktigere når tempoet i håndballen øker."

Vi ønsker dommerparet lykke til på veien videre.