Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

temaserien 2024 2025.jpg

Temaserien kommer til Innlandet!

Region Innlandet inviterer 12, 13 og 14 åringene til Temaserien sesongen 2024-25.

Temaserien er kommende sesongs største nyhet i Innlandet!

Temaserien er ikke et ekstra kamptilbud, men et utviklingstiltak for trenere, spillere og dommere ved siden av kamper i Regionserien og Aktivitetsserien. Målet med Temaserien er å fremme de ulike fasene i håndballspillet. Det innebærer at det spilles etter et bestemt tema i hver runde.

-Vi har sett at TemaCup har hatt god effekt for lagene som har deltatt, og ønsker derfor å bygge videre på konseptet med å invitere til Temaserie for 12, 13 og 14 åringene. Vi i regionen ønsker å ha større fokus på utvikling og ikke resultat. Vi ønsker å nå ut med mer kompetanse til klubbtrenerne via Temaserien og skape gode relasjoner mellom trenere på tvers av lag og klubber, sier utdanningsansvarlig Børge Brown.

-En av fordelene vi ser i TemaCup er at flere spillere blir involvert i spillet da fokus på resultat uteblir, og spillergruppen må jobbe noe annerledes for å skaffe seg poeng på å utføre bestemte oppgaver i hvert tema, sier utviklingskoordinator Espen Fossli Olaussen.

Temaserien er ikke bare for spillere og trenere, men også en utviklingsarena for dommere.
-Når Temaserien kastes i gang får vi flere kamper hvor vi kan følge opp dommere på ulike arenaer. Dommerne får mer mengdetrening pr runde og det blir rom for tilbakemelding mellom kampene. Slik kan dommerne jobbe med egenutvikling sammen med en dommerutvikler, sier dommeransvarlig Bjørn Larsen.

Region Øst har utviklet Temaserien konseptet, og vi er heldige å få lære av dem.

 

Les mer om Temaserien her!