Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC9421.jpg

Seniorhåndball

Seniorhåndballen, som organiseres og tilrettelegges fra Region Innlandet, omfatter seriespill fra 3. divisjon og nedover for kvinner og menn.

Rema 1000 ligaen, samt 1. og 2. divisjon administreres fra Norges Håndballforbund.

3. divisjon består av en klasse for kvinner og en klasse for menn. 3. divisjon består av inntil 12 lag og det spilles dobbel serie. Det kan spilles to kamper samme dag med en times mellomrom (fra kampslutt).

Opprykk/nedrykk
Vinneren av 3. divisjon rykker opp til 2. divisjon.
Lag nr. 12 rykker direkte ned.
Lag nr. 11 spiller kvalifisering om å beholde plassen mot det nest høyest rangerte laget i 4. divisjon.

Antall lag som rykker ned kan påvirkes av nedrykk fra høyere divisjoner. Eventuelle endringer vil bli informert om i hvert enkelt tilfelle.

4. divisjon består av en klasse for kvinner. Dersom antall påmeldte lag tilsier det kan en klasse deles inn i flere avdelinger. En avdeling kan ha inntil 12 lag. Det kan spilles to kamper samme dag med en times mellomrom (fra kampslutt).

Opprykk/nedrykk
Antall avdelinger i 4. divisjon vil påvirke antall lag som rykker direkte opp og/eller spiller kvalifisering. Opprykksretten begrenses til fire lag. Det er en (1) direkte opprykksplass til 3. divisjon. I tillegg spiller det nest høyeste rangerte laget kvalifisering mot nr. 11 i 3. divisjon om opprykk.

Nye lag i divisjonsspillet starter i Regionens laveste divisjon.

Aktivitetsserie for voksne
Kampene settes opp som rundespill hvor flere lag møtes på samme dag. Alle lag spiller to kamper pr. arrangement. Arrangementene rullerer blant de påmeldte lagene, alle kan ikke regne med å få hjemmearrangement i løpet av sesongen. Det spilles inntil seks runder. Kamper kan ikke flyttes. Det settes ikke opp tabell. Kampoppsettet lages for hver runde og publiseres 14 dager før kamphelgen.