Annonse
Landslagsmaskoter i Stavanger

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

elvis.jpg

Overnatting og servering

Overnatting for tilreisende lag vil foregå på skoler og evt. andre forsamlingslokaler i Elverumsområdet.

HER ER INNKVARTERINGSPLAN FOR 2024!

Sovepose og underlag må medbringes.

En voksen ansvarlig leder må overnatte sammen med spillerne.

Servering av frokost skjer på alle skolene.

Kveldsmat fredag må være forhandsbestilt, og deles ut i ferdige esker til hvert lag som har bestilt kveldsmat.

Det er IKKE anledning til å smøre matpakker under frokosten.

Middag serveres på Thon Hotel Central, hotellet ligger i Elverum sentrum.

Frokostserveringen er fra kl 0600-0900.
Middag lørdag 13.00 – 17.30, serveres på Thon Hotel Central i Elverum sentrum.
Kveldsmat lørdag serveres på skolene kl 1800-2000
Middag søndag 12.00 – 15.00, serveres på Thon Hotel Central i Elverum sentrum.

Måltider som er inkludert i A-kort:
Frokost lørdag og søndag, middag lørdag og søndag, samt kveldsmat lørdag.

Meny middag:
Lørdag: Tacobuffet (man kan forsyne seg opptil 2 ganger)
Søndag: Pasta Bolognese (1 servering)

HER ER PULJER FOR MATSERVERING. Ber om at alle lag respekterer spisetiden de er satt opp til.

Middag er inkludert i A-kort. For de med B-kort er det mulig å forhåndsbestille middag frem til 15. mars. Pris per måltid er kr190.

Det er mulig å kjøpe til deltakerkort og bespisning for flere spillere, men det er ikke mulig å redusere antallet etter 15. mars 2024.

Lagene kan selv sjekke hva som er bestilt i Profixio.

Alle klubber må møte i informasjonen på Terningen Arena før innkvartering og så kontakte vaktene ved skolen for å få anvist rom. Det tas forbehold om mindre endringer i planen etter at den publiseres.

Alle lag innkvarteres i klasserom. Noen lag må påregne å dele rom med andre lag fra egen klubb. Det vil foreligge detaljert plan for hvert lag, og rommene blir merket med lagets/klubbens navn.

Egen instruks om innkvarteringen vil bli utdelt til leder for hvert lag på innkvarteringsstedet.