Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

artister eyc.jpg

Artistene til Elverum Yngres Cup er klare!

Det blir topp stemning når Beathoven, VILDE og Norwegian House Mafia entrer scenen lørdag 29. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Beathoven:

Den maskerte trioen i Beathoven har opp gjennom årene høstet over 60 millioner streams. Det var derimot ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd. I løpet av kalenderåret står gutta allerede med tre singler på førsteplass i Norge, blant annet SØR-AFRIKA som lå på 1. plass i hele to måneder gjennom sommeren. Dette har ført til at trioen har erfaring med å spille foran 30 000 tusen mennesker på både VG-lista og Norway cup, men har også på kort tid blitt en populær act på diverse scener rundt om i Norge. 

Gjengen kan love faktorer som høy energi, allsang og moshing der de skulle dukke opp. I oktober ble det suksessfulle året kronet med nominasjon til “Årets gjennombrudd” på P3-Gull under livesending på P3aksjonen i Trondheim.

VILDE:

VILDE er en 27 år gammel artist og låtskriver fra Tjøme. Etter å ha fullført en bachelorgrad i musikk ved LIPA i England, flyttet hun til Oslo i 2018 for å satse på artistkarrieren. På samme tid gav hun ut sin første singel “Get You” og har siden da gitt ut 11 låter på eget plateselskap. For 3 år siden signerte VILDE med Artistpartner og har siden da spilt flere konserter rundt om i Norge, med høydepunkter som å varme opp for Matoma, Røyksopp og Julie Bergan, TV-debut på åpningen av Norway Cup, et utsolgt Rockefeller og Gullruten prisutdeling på TV2. I starten av 2021 slapp VILDE “Never Said Enough” og ble i den forbindelse kåret til “Månedens Urørt” av NRK P3. Kort tid etterpå slapp VILDE låta “Motions” som ble “UKAS LÅT” på P3 og gikk rett inn på Top 200 på Spotify første dagen. I 2022 var VILDE en av artistene som deltok i Melodi Grand Prix med låta “Titans”.

Norwegian House Mafia:

Gutta i Norwegian House Mafia har siden 2022 etablert seg godt innenfor norsk festmusikk. Med 6 millioner streams på Spotify og godt over 150.000 månedlige lyttere har de skaffet seg en god fanbase. Norwegian House Mafia lager energiske låter med catchy vokal og fengende melodier! Når deres enorme utstråling på scenen smitter over på publikum blir det alltid full fest!

Vi gleder oss stort til å se artistene på scenen i Terningen Arena lørdag 29. april!