Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spillerutviklingsheftet

Foran kommende sesong har Region Vest laget et informasjonshefte om Regionens spillerutviklingstilbud.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Vest har utarbeidet et informasjonshefte for Spillerutviklingstilbudet sesongen 2021-2022. Heftet er ment som informasjon til både spillere, trenere, klubbledere og foresatte.

I dette heftet finner du informasjon om:

  • Hvilke målsettinger Region Vest har med sine ulike spillerutviklingstiltak.
  • Hvordan spillerutviklingsmodellen til Region Vest er bygget opp.
  • Endringer i Spillerutviklingsmodellen.
  • Viktige datoer.  
  • Beskrivelse av de ulike spillerutviklingstilbudene.
  • Hvem de ulike spillerutviklingstilbudene er for.
  • Påmelding og uttak.
  • Retningslinjer for deltagelse på samling.
  • Priser for de ulike spillerutviklingstilbudene.

Nytt av sesongen 2019-2020 er at alle spillerutviklingstilbudene til de yngste årsklassene utelukkende vil være påmeldingsbaserte. Det vil si at Region Vest ikke kaller inn spillere til samlinger i disse årsklassene. Klubb, trener, foresatt eller utøver melder seg selv på samlingene ut fra eget ønske og behov. Det vil være 5 samlinger før jul, og 5 etter jul for hver årsklasse og hvert kjønn. Datoer, tidspunkter, steder og temaer for de ulike samlingene finnes under beskrivelsen av hvert tiltak. En og samme utøvere vil maksimalt kunne melde seg på 7 av 10 samlinger ila. sesongen. Dette for å sikre at tilbudet blir tilgjengelig for flest mulig utøvere. Samlingene vil bli ledet av Region Vest sine instruktører og vektlegge et mestringsorientert utviklingsmiljø med fokus på håndballglede og individuell utvikling. Videre er ønsket å gi flest mulig utøvere inspirasjon og motivasjon til å fortsette med håndballen. Vår målsetting med denne endringen er å kunne nå ut til enda flere utøvere, trenere og klubber. Samtidig tror vi denne endringen vil gjøre trenings- og kamphverdagen for den enkelte utøver og lag enklere ved at man selv velger hvilke samlinger man ønsker å være med på. Videre er også navnene på spillerutviklingstiltakene for de yngste årsklassene (12, 13 og 14 år) endret til hhv. Spillerutvikling 12 år, Spillerutvikling 13 år og Spillerutvikling 14 år, forkortet SPU, til fordel for tidligere navn: Inspirasjon 12 år, SUM 13 år og Spisset Gruppe 14 år.  

For de eldre årsklassene (2004, 2005, 2006 og 2007) vil man slik som i fjor har Bylagssamlinger for 15-åringene (2006), regionale landslagssamlinger for utøvere aktuelle for de yngste landslagene LM og LK 04 og 06, Landsdelsamling for utøvere født 2004. 

Utfyllende informasjon om alle regionens spillerutviklingstiltak finner du her:

Informasjonshefte spillerutvikling sesongen 2021-2022