Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Pramide utv..JPG

Målsettinger

Region Vest sine ulike spillerutviklingstiltak har ulike målsettinger.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionens overordnede målsetting for alle tiltak:

  • Flest mulig, lengst mulig, best mulig!

Landslagsnivå:

  • A) Finne og velge håndballtalenter som har utviklingspotensial i langsiktig perspektiv (gjennom aldersgruppene og på seniorlag).
  • B) Innenfor pkt. A skape best mulig utviklingsmiljø helhetlig sett, og ut fra det kvalifisere til internasjonale mesterskap for der å delta på likefot med de beste.

Regionalt nivå:

  • Sikre at utøvere med det største utviklingspotensialet og utøvere som er kommet lengst i sin utvikling får delta i et godt og faglig utviklingsmiljø. Regionen ønsker videre å legge til rette for at flest mulig utøvere og klubber er ivaretatt gjennom Regionens spillerutviklingstilbud. Regionens oppgave er både å stimulere utøvere som er kommet lengst i sin utvikling, samt legge til rette for utøvere som i et langsiktig perspektiv kan nå nasjonalt nivå.

Lokalt nivå:

  • Sikre at flest mulig fortsetter med håndball, og bidra til å motvirke frafallet i håndballen. Gi flest mulig utøvere inspirasjon og motivasjon til å fortsette med håndballen. Forsøke å gi flest mulig utøvere et mestringsorientert utviklingsmiljø med fokus på håndballglede og individuell utvikling.

Skjermbilde 2020-09-01 kl. 08.58.05.png