Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Medspillerfondet

Medspillerfondet

Pr dags dato (30. september 2022) er Medspillerfondet tom for midler. Det betyr at vi ikke kan støtte flere lag, klubber og/eller enkeltpersoner lengre. Vi jobber iherdig med å kunne få på plass nye midler til fondet, men står uten midler enda. Ta gjerne kontakt med Klubbutvikler inkludering, Elise Barsnes, hvis det det er spørsmål vedr. dette og generelt økonomiske barrierer så skal vi sammen prøve å finne løsninger for å hjelpe. NB: Alle søknader som er kommet inn nå før 30. september blir behandlet og fulgt opp fortløpende.

I Norges Håndballforbund Region Vest ønsker vi at alle barn og unge skal få oppleve håndballglede, og at alle skal ha samme mulighet for å delta i håndballaktiviteter uavhengig av økonomi. Med støtte fra Sparebanken Vest vil vi nå i 2020 gi støtte til barn og unge, og til håndballprosjekter som setter lavterskelaktiviteter i fokus.

Medspillerfondet skal spesielt bidra til at flere barn og unge, uavhengig av sosiale og økonomiske situasjoner, skal ha mulighet til å delta jevnlig i den organisert håndballaktiviteten sammen med andre. Den andre delen av Medspillerfondet støtter håndballklubber og idrettslag i lavterskel prosjekter og fargerike håndballaktiviteter. Målet med tilskuddsordningen er spesielt til å dempe konsekvensene av ulike økonomiske situasjoner blant barn og ungdom.