Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norrøna G50 i 2014
Norrøna G50 i 2014

Veteran NM 2016

Region Vest ønsker alle deltakere i Veteran NM 2016 lykke til.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tradisjonen tro går NM Veteran også i år av stabelen siste helga i oktober. I år er det Trondheim som er møtestedet for håndballveteraner fra hele landet. Kampen starter midt på dagen fredag 28. oktober, og det blir fult trøkk hele helgen. I tillegg til kampen om NM-titlene er også de sosiale sammenkomstene viktige, og arrangøren har lagt godt til rette for at deltakerne også skal få dekket dette behovet.

For deltakerne som kommer tidlig til Trondheim har arrangøren lagt til rette for at det er mulig å få med seg et «håndballvorspiel» med NM-kvartfinalen mellom Kolstad og FyllingenBergen i Trondheim Spektrum torsdag kveld. 

I årets Veteran NM er der totalt 182 lag som skal være med og kjempe om NM titelen i de ulike klassene. Region Vest har i år med 18 deltakende lag i alle klasser. I fjor tok Norrøna G40 gull i sin klasse, mens de i G50 og G60 tok sølv. Våre tilreisende lag har derfor noe å leve opp til. 

Neste år er det vår tur å arrangere veteran NM, så vi har i år sendt vårt arrangementsutvalg opp til Trondheim for å starte planleggingen av arbeidet med neste års NM for veteraner. Vi gleder oss veldig til Veteran NM 2017 i Bergen. 

Region Vest ønsker alle lag og arrangørere i Veteran NM 2017 lykke til med helgens arrangement og ønsker velkommen til oss til neste år.