Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barn på kamp
Barn på kamp

Trenerkurs barnetrenere

Denne sesongen har alle trenere i mini, 10 og 11 årsserien mulighet til å ta trenerkurs gjennom påmelding til seriespill.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som vi har meldt ut tidligere så har vi tatt inn kursavgift for trenerkurs i påmeldingen til mini og 10 og 11 årsserien. 

Målet vårt med å gjøre det på denne måten er at det skal bli billigere og enklere for trenere i disse årssklassene å gjennomføre en trenerutdannelse. 

For hvert påmeldte lag klubben har i årssklassene mini, 10 og 11 år har de fire moduler tilgjengelig å benytte på kurs gjennom sesongen. 

Hvordan kan klubben benytte seg av modulene?

Tanken er at trenere som starter opp med de yngste lagene nå i år, skal ha mulighet til å gjennomføre hele trener 1 kursrekken som er på 12 moduler innen laget er ferdig i miniserien. 

Vi vet at en trener ofte har ansvar for flere påmeldte lag. Vi vil selvsagt tilpasse utnyttelse av modulene sånn som det passer best for klubb. En trener kan for eksempel ta flere moduler eller klubben kan velge å benytte plassene til andre personer i klubben.
Kanskje klubben kan vurdere å gi kurs til foreldrekontakter eller andre som bidrar rundt laget for å få flere utdannede i klubben?   

Vi håper at alle trenere og gjerne støtteapparat rundt laget benytter seg av muligheten til å melde seg på kurs gjennom denne ordningen. I samarbeid med klubb vil vi tilrettelegge kursaktivitet slik at det skal være mulig å gjennomføre kurs på den måten som passer for flest mulig, ved å tilby både helgekurs og kurs i ukedager. Vi vil også i størst mulig grad prøve å tilby kurs i klubbens nærmiljø slik at det skal bli enklere å delta.

Hvor finner jeg kursoversikt? 

Alle kurs vil dere til enhver tid finne i vår kursoversikt som du finner ved å trykke her eller du kan finne de i vår kalender på hovedsiden til region vest. Vi har kurs allerede kommende uke, så det er bare å melde seg på det som passer. 

Ønsker din klubb å arrangere kurs i ukedagen, tar klubben kontakt med utdanningsansvarlig i regionen Christine Ullestad.