Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Målvaktsteam.jpg
Fra venstre:Cecilie Leganger, Josefine Lien (Fana), Marie Davidsen (Tertnes), Synna Lien (Fana), Sofie Ege Grønlund (Fyllingen), Mariell Cooper (TIF Viking), Kristjan Juricic (FyllingenBergen), Oddvar Bjørnestad

Trener med Cecilie Leganger

NHF Region Vest har satt i gang et målvaktsprosjekt for våre elite- og 1.divisjonsmålvakter, ledet av Cecilie Leganger, Norges beste kvinnelige målvakt gjennom tidene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sammen med seg har hun ressurs personer fra Olympiatoppen og Oddvar Bjørnestad, mangeårig trener som blant annet har vært målvaktstrener på Norges seniorlandslag på kvinnesiden. Målvaktsprosjektet vil samle de største målvaktstalentene på de to øverste nivåene i regionen og skal ha ukentlige samlinger med trenerduoen.

Målet for prosjektet er at noen av disse målvaktene skal delta i OL i Tokyo i 2020. Leganger og Bjørnestad er kjent for å bruke uortodokse treningsmetoder og har en unik kompetanse på fysisk trening, reaksjon og koordinasjon. Leganger la opp sin aktive karriere i 2014 etter å ha spilt de 4 siste sesongene for Larvik Håndballklubb. 

NHF Region Vest er glade for at Leganger er tilbake i håndballmiljøet og spillerne gleder seg til å dra nytte av hennes unike kompetanse og erfaring.