Ny kamp for Fyllingen Bergen

Fyllingen Bergen gikk på et surt tap borte mot Halden lørdag, og må heve seg til onsdagens kamp mot ØIF Arendal  i Framohallen om det skal bli håp om poeng.

Arendalittene startet sesongen med to minuspoeng og ligger bare to poeng foran Fyllingen Bergen før onsdagens kamp i Framohallen. Laget fra sørlandsbyen har vunnet tre av sine fire første kamper for sesongen og har med det en foreløpig 6. plass på tabellen.

Fyllingen Bergen spilte forrige onsdag mot Haslum i det som ble en kamp hvor hjemmelaget til slutt stakk av med en velfortjent seier 36 - 29. Etter en laber 1. omgang hvor målvaktsspillet ikke fungerte og forsvarsspillet var fraværende fikk trolig Vidar Gjesdal sagt noen kloke ord i pausen. I 2. omgang kom et nytt lag på banen, og helt avgjørende ble Fredrik Mossestads gode spill både fremover og bakover på banen, et langt tettere og bedre forsvar og ikke minst at målvakt Kristian Jurisic tok "alt" i perioder av omgangen.

Når de to siste sesongenes seriemester ØIF Arendal tar turen til Bergen onsdag, bør også det bergenske håndballpublikum finne veien til Framohallen for å se det som fort kan bli en like severdig håndballkamp som forrige uke mot Haslum. Kampstart klokken 1800.

Også Stord sine herrer spiller onsdag, og denne gang er det naboduell mot Haugaland det er snakk om. Stordherrene har så langt i sesongen gjort unna 3 kamper og står med en seier, en uavgjort og ett tap. I målprotokollen er det også jevnt, og hvor Stord laget til slutt vil befinne seg på tabellen er så langt vanskelig å gi noen spådommer om. En liten pekepinn får man når fjerdeplasserte Haugaland møter Stordabuene onsdag klokken 1800 i Nyehallen på Stord.