Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BB2R9338-1.jpg

Prosjektmedarbeider utvikling

Vil du bli vår nye kollega?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Vest organiserer og administrerer håndballen i Hordaland- og Sogn og Fjordane Fylke. Håndballidretten i Region Vest omfatter 90 klubber og rundt 1500 spillende lag.  Som et styrings-, interesse- og serviceorgan for håndballen i regionen står NHF Region Vest ovenfor spennende og omfattende oppgaver.  Administrasjonen som har ansvaret for den løpende driften teller 12 årsverk, og er lokalisert til Idrettens Hus på Brann Stadion og i Førde.


Vi søker etter medarbeider i stilling som:

Prosjektmedarbeider utvikling

Prosjektmedarbeideren tilsettes i fast stilling hos Norges Håndballforbund, etter innstilling fra Region Vest. Stillingens størrelse er på 100 % og er tilknyttet utviklingsavdelingen.

Vi søker en person til å ivareta følgende særskilte ansvarsområder:

  • Prosjekter rettet mot spillerutvikling
  • Prosjekter rettet mot skole
  • Håndballskoler
  • Oppfølging og vedlikehold av våre nettsider og sosiale medier
  • Administrativt arbeid

Til stillingen kreves kompetanse i forhold til ovennevnte arbeidsoppgaver, i tillegg til at personlige lederegenskaper vil bli særlig vektlagt. Stillingen innebærer også utadrettet virksomhet, og arbeidstid på kveld/helg må påregnes. Stillingen vil være lokalisert til hovedkontoret på Idrettens Hus, Brann Stadion.

Stillingen betraktes innen NHF som en utviklingsstilling, slik at den som søker også må ønske personlig kompetanseutvikling. Prosjektmedarbeideren må videre være helhetsorientert overfor håndballens utvikling og organisasjonen Norsk Håndball.


Alle ansatte i regionen har ansettelsesforhold til Norges Håndballforbund, med regionstyret i NHF Region Vest som arbeidsleder. Lønn og tiltredelse etter avtale. Vi ønsker velkommen til en medarbeider som passer inn i et aktivt, uhøytidelig og trivelig håndballmiljø hvor "stå-på-holdning" er en egenskap du bør besitte.


For ytterligere opplysninger:

Seksjonsleder Trygve Johnsen ved NHF Region Vest kontaktes på mobil 930 46 448.

Søknad med CV og attester merkes «prosjektmedarbeider utvikling”, og sendes pr e-post til trygve.johnsen@handball.no.

Søknadsfrist snarest og innen 15. september 2016.