Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Susanne Berven skal i aksjon for Åsane i helgens Bringserierunde
Susanne Berven skal i aksjon for Åsane i helgens Bringserierunde

Oppstart for Bringseriene

Denne helgen går første runde av Bringserien av stabelen, og åtte lag fra Vest skal i aksjon. Gneist og Åsanes jenter spiller hjemme.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi har allerede oppnådd sesongens mål gjennom å kvalifisere oss til serien, så herfra og inn blir alt ren bonus. Vi skal selvsagt kjempe med nebb og klør om hvert eneste poeng, og om alt går veien for oss har jeg et lite håp om at vi kan kjempe fra midten og opp på tabellen når status gjørtes opp. Av jentelagene fra vest tror jeg det er Fana som har best utgangspunkt, og godt kan nå et sluttspill. Men også Gneist og Årstad kan også overraske å nå langt. For Os og Sotra tipper jeg det blir litt som for oss - en tøff men forhåpentligvis lærerik prosess, sier åsanetrener Ørjan Valvik.

På guttesiden er det spesielt gledelig at et lag fra Sogn og Fjordane har kvalifisert seg, og lagleder for Florø, Elisabeth Aven, sier det er en spent gjeng som nå tar fatt på den landsdekkende serien.
- Her i Florø er vi veldig spent, og gleder oss masse til å delta i Bringserien. For laget er dette som en bonusfase å regne, og det skal bli kjekt å møte landets beste lag på dette nivået. Det skal vi dra masse lærdom av og ta med oss i den videre utviklingen til guttene. De jobber hardt og målrettet å er opptatt av at det kan bli tøffe og vanskelige kamper, men vi håper å kunne matche noen av lagene og kanskj kapre noen poeng, sier hun, 20 år etter forrige gang Florø spilte i den landsomfattende serien.

Aven sier videre hun tror både Fyllingen og Mathopen vil kunne prestere, men at hun tipper flere av østlandslagene som favoritter til å nå sluttspillet.